Tényleg nem használ a torna vacsora után?
Figyelt kérdés
Nem pont utána, hanem egészen lefekvésig.2010. jún. 9. 21:03
1/7 anonim válasza:
Hát attól függ, mikor van az a vacsi, mennyi idő telik el a tornáig, és onnan a lefekvésig. Mert az evés és a torna közt jó két óra kell legalább, hogy biztosan ne legyél rosszul és hatásos legyen, az edzéstől a lefekvésig ideális esetben 3-4 órának kell elmúlnia, hogy a szervezet a felpörgetett állapotból lenyugodjon, és pihentetően tudj aludni.
2/7 anonim válasza:
én általában 7-8kor szoktam vacsorázni. mivel elég rosszalvó vagyok és hajnali 2-3ig is felvagyok. vacsi után 1-2óra után szoktam 50percet szobabiciklizni vagy 20percet tornázni.az hülyeség aki ezt kitalálta h nemhasznál vacsi után...
15L
3/7 anonim válasza:
Kedves második hozzászóló:
Te csak azt gondolod, hogy használ, lehet, hogy annyit érsz vele, mint a halottnak a csók, vagy (ahogy pár ember esetében) olyasmi ártalmak érnek, amikről nem is tudsz. Attól még, hogy te hozzászoktál, nem biztos, hogy jó is, EZ a gondolkodásmód a hülyeség. A 15 éveddel ne nagyon hülyézz le végzett dietetikusokat.
Első voltam.
4/7 anonim válasza:
NEm tudom, hogy mi az igazság, de nekem semmi bajom a vacsora utáni, esti edzéssel, söt CSAK akkor tudok rendesen aludni, ha kihagyom ,akkor egész éjjel csak forgolódok. 53/N
6/7 anonim válasza:
Az utolsonal a pont :):):):) Mindegy mikor csinalod CSAK CSINALD!!!!!!!!!! ELVEZETTEL!!!!!!!VONJ BELE...BARATOKAT IS UGY MURISABB XDXD
7/7 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
Ha a fogyás a célod, tökmindegy, mikor tornázol, segít rajta.
Na jó, közvetlen kaja után (legalább másfél óráig) ne, mert az nagyon nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!