Mitol lehet, hogy felpuffadtam?
Figyelt kérdés
3 napja nem tudtan edzeni, mert faj a csipom, es azota fel vagyok puffadva es lottyedt lett a combom. Naponta 40-50 percet edzek, megiszom a napi masfel liter vizet. Mitol lehetnek ezek a tunetek? Egy joghurtot szoktam enni egy nap, sajtot neha. Ezekre gondoltam, de nincs hasmenesem, es az ibtolerancianak ez is tunete.. Valaminek volt hasonlo problemaja, vagy tud valaki ta megoldast?2018. márc. 11. 20:04
1/2 anonim válasza:
Nagyon sok zöldség is puffaszt. Pl hagyma, karfiol, káposztafélék.. esetleg menstruáció előtt vagy? Az is szokott ilyesmit okozni..
2/2 A kérdező kommentje:
5 nappal menstruacio utan vagyok. Nem ettem egyiket sem.
2018. márc. 11. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!