Mennyi idő alatt lehetséges?
Figyelt kérdés
Pár napja elhatároztam hogy lefogyok,egyenlőre gyors tempóban sétálgatok
itthon tornázok és diétázom,kalóriátszámolok. 175cm magas és 90 kg a célom 60-65kg.Van itt olyan akinek sikerült? Kb mennyi idő alatt érte el a célját? És mennyi mozgot? Mi volt a hatásos modszer?
2018. márc. 11. 19:41
1/4 anonim válasza:
Én nagyon ajánlom neked a bakker lefogyok face csoportot!!!!! nem fogod megbánni ha belépsz :)
2/4 anonim válasza:
25 kg fogyás a célod. Havi 3 kg az egészséges, éhezés nélküli fogyás mértéke. Vagyis kb. egy szűk év alatt meg lehet csinálni. Éhezni és idióta futással terhelni magadat felesleges, csak meggyűlölöd az egészet. Hagyd el a cukrot és a fehér lisztet teljesen, ne nassolj, ne igyál cukros üdítőt. Egyél sok nyers zöldséget, vacsora után sétálj fél órát. És ne kúraszerűen fogd fel, mert abban benne van, hogy kúra, vagyis egy idő után véget ér és folytatod a zabálást, ahol abbahagytad. Ez életmódváltás.
3/4 anonim válasza:
Én spinningeztem, het 3-4x. 83-ról 67 kilóra fogytam nagyjából fél év alatt, átlagosan heti 1 kg-tól szabadultam meg. Igaz én pasi vagyok, nekünk kicsit könnyebb a fogyás, mert a sporttal több kalóriát égetünk. Kajára kevésbé kell így odafigyelnem, de azért igyekszem jó minőségű, főleg lassú felszívódású szénhidrátokat enni (reggelire pl zabot, pékáruból teljes kiőrlésűt, durumtésztát, stb), a cukrot, fehérlisztet, finomított élelmiszereket minimalizálni. Most már futok is spinning mellett, így gyakorlatilag bármennyit ehetek, nem hízom, de ehhez kellett az, hogy a rendszeres sport miatt teljesen átálljon a szervezetem, anyagcserém egy sokkal pörgősebb működésre, ami eleve növeli az alap kalóriaigényt. Tehát a kúraszerű fogyást el kell felejteni, életmódváltás kell. Be kell, hogy épüljön a mindennapjaidba a sport és az egészséges táplálkozás. Ezért kell olyan sportot és étrendet választani, amit élvezel, nem pedig muszájból csinálod. A rendszeresség és a motiváltság, céltudatosság a kulcs, ha ez megvan, menni fog a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!