Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Annyira kövérnek érzem magamat...

Annyira kövérnek érzem magamat! Szerintetek mennyit hízhattam most? Látható lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 18 éves lány vagyok 160 cm 55 kiló. Másfél éve 65 kilóról lefogytam 52-3 kilóra, a nyár óta viszont híztam valamennyit és így 55 lettem...

Mostanában nagyon nehezen megy a szintentartás,iskolai stressz,meg egyszerűen csak nehéz.

Nagyon félek a visszahízástól, de nem tudom tartani az odafigyelést egyszerűen. A februárom úgy nézett ki hogy a 28 napból 21-22-ön kb 1400 kalóriát ettem a maradékon meg sütiztem stb (ez elszórva szal nem így 8napon keresztül végig) illetve minden második nap edzettem (olyankor többet ettem az 1400 az ami végeredményként kijön)

Február 20tól 28ig bírtam,az elmúlt 3napban viszont aokat sütiztem,tortakostolóra mentünk,popcornoztam, durván napi 3000kalóriát vihettem be és mozogni se mozogtam sokat.

Nagyon rosszul érzem magam,félek,hogy egyre egyre csak hízok és már most is olyan kövérnek érzem magamat :(

Ez a három nap mennyit számíthatott szerintetek? Ti mit tennétek a helyembe,mit tesztek ilyen helyzetben? Adataim alapján "kövérnek" ducinak tűnök v nem?

2018. márc. 4. 19:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Először nem én írtam, de igenis, messze van az anorexiától, abszolút semmilyen tipikus jelet nem mutat. Ó igen, kissé kövérnek érzi magát felesleggel, túlevés utáni nagyobb hassal, mint kb. mindenki, akit érdekel az alakja. Ettől még semmi köze az anorexiához.

Hogy miért kell idióta életmódot "javasolni", amit egy súlyos anorexiás is megirigyelhetne, nem tudom. Semmi logikát nem látok benne, inkább félrement indulatot. Senki nem írta amúgy, hogy a kérdező immunis az anorexiára. De aki az, azt is tönkreteszi egy anorexiás életmód, hiába nem beteg mentálisan.

1400 és 3000 kcal, még csak bűntudatról sincs szó, hogy jött a képbe az anorexia, nem értem. No mindegy.

2018. márc. 5. 00:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Kövér nem vagy, viszont ha ilyen össze-vissza eszel, akkor könnyen hízhatsz.

Mégis minek 3000 kalóriát enni??? Ez nem normális egy átlagos lánynak. Én is szoktam enni sütit, csokit, tortát, de egy-egy szeletet, darabot. Nem vágok be egy fél tortát vagy egy tábla csokit. Mert máshogy nem igazán jön ki a 3000 kalória. Ha eszem nasit, édességet, akkor is 2000 kalória körül van, amit ettem.

Az 1400 meg szerintem kevés, főleg, ha mozogsz is.

Szóval valami normálisabb, kiegyensúlyozottabb diétát állíts be és ne legyél ilyen szélsőséges, hogy egyik nap bezabálsz, aztán meg alig eszel valamit.

2018. márc. 5. 09:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Na egy újabb szerencsétlen, aki gebe létére kövérnek érzi magát.

Könyörgöm, mikor lesz már ennek vége???

Már nagyon fárasztó.

2018. márc. 5. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!