Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni?

Hogyan tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.

173cm magas és 68-70 kg :( ...

Nem vagyok kövér,sokan mondják,hogy csinos vagyok.(A magasságom miatt nem látszik annyira a súlyfelesleg)

Barátaim 50-60 kg közt tippelnek...Nem merem elmondani,hogy kb 70kg vagyok...

Nem érzem magam így jól,szerintem ez nagyon sok egy lánynak.

Leszeretnék fogyni 58-60 kg-ra.

Nem soká ballagás,stranc,nyár..

Ahjj :/

Állandóan ennék,mindig a kaján jár az eszem.Csodálkozom,hogy nem vagyok még 100 kg :/

Egész életemben sportoltam.

5 évig versenyúszó voltam,most judozok és focizok.Kézilabdáztam és kungfu-ztam is..

Eléggé izmos vagyok a vállam is széles,a combom is,de nem nagyon.

Miket kéne,hogy egyek?Valami edzésterv esetleg.

Kérlek segítsetek,fontos!

Úristeeen,ezen a héten még mérés is lesz.Nagyon gááz lesz rá állni a mérlegre,te jóóó Isten :c xd

2018. febr. 28. 17:22
 1/6 Punisher 62 válasza:
100%
Azért több a súlyod, mert az izom többet nyom mint a zsír.Az izom vizet tartalmaz. De ha mégis fogyni szeretnél,a ferhérje bevitelt emeld meg,és a szénhidrátot csökkentsd. Mozogjál még többet. Kocogás,futás segíthet.De minimum 40 percig tartson. De ne sprintelj,mert az már kardió edzés.
2018. febr. 28. 17:32
 2/6 A kérdező kommentje:

Egész nap azon jár az eszem,hogy mennyi a súlyom.Idegileg teljesen tönkretesz,még akkor is ha ez nem a zsírtól van. :/

Amúgy köszönöm a választ.

2018. febr. 28. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Ember, ilyen aktiv sportolas utan full izom vagy, tuti remekul nezel ki. Kerlek ne legyenek tevkepzeteid a testeddel kapcsolatban!
2018. febr. 28. 23:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A szam nem minden!! Tiszta izom vagy,ne legy szomoru,tuti nem kell fogynod,csinos lehetsz!!
2018. márc. 1. 00:33
 5/6 Punisher 62 válasza:

Ez egy rossz beidegződés nálad,hisz ezek csak számok!

A tükör eldönti a dolgokat,vagy egy fotó. Néz meg magad bátran!

2018. márc. 1. 09:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. márc. 1. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!