Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Más is hízott már ettől a...

Más is hízott már ettől a vitamintól?

Figyelt kérdés
Elkezdtem szedni a Dm saját márkás Das Gesune Plus hajvitamint de hízok tőle. Mással is előfordult?
2018. febr. 26. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a vitamintól hízol, hanem attól, hogy a benne lévő különböző B-vitaminok étvágyat csinálnak. Vagy tudatosítsd ezt magadban, és egyél kevesebbet mint amit kívánsz, vagy próbáld meg este, lefekvés előtt bevenni, hátha az segít.
2018. febr. 26. 18:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, pedig règóta szedem. A fèrjem mèg régebb óta és ő sem hízott tőle soha. Még az étvágyamon sincs különbség. Viszont a hajunkra nagyon jó.
2018. febr. 26. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet hízni a vitamintól, hiába mondják, hogy "csak" étvágyat csinál.

A B vitamin komplexek egyes összetevőinek van ilyen hatása. Én nem ezzel, más, hasonló összetételű hajvitaminnal jártam így.

2018. febr. 27. 09:51
 4/8 anonim ***** válasza:
A kalóriatöbblettől lehet hízni. Nem kell a vitaminra fogni,ez nevetséges és mindig kiakaszt :D
2018. febr. 27. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:

#4 Orvosilag ellenőrzött diétám van, vitamin előtt folyamatos fogyás, vitaminnak több mint 10 kiló plusz vissza.

Mivel a kaja fix és kiszámolt, ergo nincs olyan, hogy éhes vagyok a vitamintól, repetázok... mire fogod akkor? :)

A B vitaminnak valamelyik származékát kifejezetten testtömeg növelésre szokták adni, mellesleg, mint utólag megtudtam a dokimtól. Az más kérdés, hogy az ilyen vitaminokban felesleges mennyiségben tesznek bele ilyeneket.

2018. febr. 27. 11:45
 6/8 anonim ***** válasza:

És ugyan mitől nőne a testtömeged,ha nincs plusz kalóriád ? Vizet köthet meg sok dolog,ez teljesen egyéni,mondjuk én B vitamin ilyen hatásáról nem tudok ,persze attól létezhet . Erősen sántít a sztorid ,ez alapján én már vagy 200 kiló lennék,annyi vitamint szedtem évekig . Az orvosilag ellenőrzött diétákat inkább hagyjuk ,nagyjából 100 évvel van csak lemaradva a modern tudományhoz képest egy átlagos orvos vagy dietetikus tudása

A testtömeg növeléstől jó esetben több izmot várunk,minél kevesebb zsírral,na hát ez sem sikerült még senkinek B vitaminnal :D

2018. febr. 27. 13:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is ezt kérdezem, hogyha grammra ki van számolva, hogy nem eszem többet, akkor mitől híztam több mint tíz kilót, és a vitamin az egyetlen plusz dolog az étrendemben? :D

Nem vitatkozni akarok, és nem vitatom az étvágynövelő hatást sem, mert kétségkívül van, de azért attól, hogy van étvágyad, nem kötelező, hogy két pofára fogsz zabálni.

Elhiszem, hogy nem hízik tőle mindenki, nekem is van ismerősöm, akinek ugyanez a vitamin bevált, de ettől függetlenül azt állítani, hogy akinek nem válik be valami, az mind hazug zugevő, na szerintem meg ez a nevetséges és a kiakasztó. :)

Kérdező: ezek helyett a csodavitamin komplexek helyett próbálkozz A-vitaminnal, hajra az a legjobb állítólag.

2018. febr. 27. 13:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem vitázni akartam, csak szerintem ilyen egyszerűen nincs . Ha nincs tápanyag nincs miből hízni . És most hízás alatt nyilván a zsírt értem .

Ez csak matek ,a semmiből nem lesz valami,bármilyen vitamint eszel. 10 kiló hízás az tudod mennyi kalóriában ? nem gondolod te sem komolyan,hogy a b vitamin kapszulából nyertél több tizezer kalóriát pluszban ..

Az lehet,hogy te bevizesedtél valamilyen kisérőanyagtól ami a vitaminodban van ,talán ,de még ez is nagyon nagyon necces .

Én mindenestre nem tartom elképzelhetőnek a vitaminoktól hízást.

2018. febr. 27. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!