Hogyan tudok fogyni?
Figyelt kérdés
Sziasztok 13 éves lány vagyok 165 cm és 60 kg szeretnék fogyni mennyit kel? Kérlek segítsetek képet ha kel privátba küldök2018. febr. 26. 16:48
2/4 anonim válasza:
Szia, én is 13 éves lány vagyok. Küldhetsz képet! de egyáltalán nem sok a kilód. Én 173 cm - vel 65 vagyok, igaz én is nagyon fogyni is akarok.
3/4 anonim válasza:
Szia! Egy olyan 5-8,legfeljebb 10kg-ot, de ez az alkatodtól is függ, meg még kinövöd úgyis.
Nem kell drasztikus fogyókúrába kezdened, csak egyél kevesebbet, mozogj többet. Ezzel majd helyreáll az alakod, ahogy a genetikád akarja.
4/4 anonim válasza:
Szerintem meg semmit nem kell fogynod. Főleg nem 10 kilót jézus hova.. egyél egészségesebben max picit de ennyi bőven elég 13 évesen hagyjad már a hülye fogyást semmi baj a súlyoddal, egészséges étkezés nem csak csoki meg meki és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!