Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valami jó ötlet ezzel kapcsola...

Valami jó ötlet ezzel kapcsolatban? (:

Figyelt kérdés
Fogyózni szeretnék, és az lenne a kérdésem, hogy a suliba/utazásra milyen kaját lehet vinni, ami nem hízlal,és laktat?
2010. jún. 8. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet kapni kis hűtőtáskákat,ilyen melegben,mint most is van ez nagyon jó utazáshoz.Lehet simán gyümölcsöt,vagy salátát tenni!Egyszer-egyszer teljes kiőrlésű kenyérből csinálni szendvicset soknával/grillezett hússal,paradicsommal,paprikával,ubival.

15/L

2010. jún. 8. 19:31
 2/5 A kérdező kommentje:

köszii.ez jó ötlet :DDD

és suliba?

2010. jún. 8. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Télen sokszor vittem kis dobozba salit.Előző este vágtam össze almát,mandarint,narancsot és meglocsoltam citromlével.Betettem hűtőbe így reggel már csak el kellett tennem,vittem egy villát és megettem.

Egyébként mindennap viszek gyümölcsöt suliba.Általában almát,illetve mikor mi van:)

Meg suliba is jó a szendvics,ha úgy csinálod mint előbb írtam.

2010. jún. 8. 19:41
 4/5 A kérdező kommentje:

köszii .:D

ez a salis dolog tökjó. :DDDD

2010. jún. 8. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
én suliba általában ezt vittem: 2db natúrjoghurt, 1 alma összevágva és zabpehely, ez így egybe egy kis tálkába, finom is a zabpehely miatt laktató is, ha több órám volt még vittem egy almát plusszba vagy egy megpucolt répát
2010. jún. 11. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!