Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy léteznek ilyen emberek?

Hogy léteznek ilyen emberek?

Figyelt kérdés
Én is túlsúlyos vagyok amúgy már pár hónapja fogyózok de még így sem tudom megérteni, hogy hogy létezik olyan hogy valaki oda jut hogy nem fér ki az ajtón meg nem tud kikelni az ágyból a súlya miatt. Tudjátok biztos miről beszélek nem is kevés ilyen történetet olvastam. Rám szó szerint rámjön a sírás ha arra gondolok hogy milyen élet az ilyen. A kutyámat akkor láthatom ha bejön hozzám még az ablakon se tudok kinézni hogy megnézzem az eget egy barátom se lenne. De komolyan a családja képes hordani neki azt a temérdek mennyiségű kaját? Sír ha nem adnak neki vagy miért teszik ezt meg? Nekem nem lenne aki ennyi kaját az ágyba hozzon, már az én érdekemben sem. Meg hogy le kell bontani a falat hogy kijöjjön a házból. Ti nem szomorodtok el ha ilyenbe belegondoltok? Ti bármelyik családtagotoknak megtennétek hogy ilyen túlsúllyal ennyi kaját adtok neki ha már nem tud felkelni?
2018. febr. 25. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Senkinek nem vinnék ételt az ágyba, hacsak nem beteg. 10 kilónál már simán szóvá tenném a párom esetében, bár szólok 5-nél is, úgyis tudja ő is. Rajtam több van, de ettől még látom, ha ő pocakos s nem akarom, hogy elfajuljon a dolog.

Igen, én is eltűnődöm néha, hogy egyeseknek mennyi pénzük van csak enni egész nap és persze egyes helyeken motoros bevásárlókocsi van, amin ül a 2-300 kilós és veszi a fánkot a polcról. És sír, hogy beteg és hogy nem tud mosdani egyedül, de a fánkot nem csökkenti... Kicsit szomorú, de fura is nagyon. Én is nagy haspók tudok lenni, de azért idáig akkor se fejlődne a dolog, ha képes lennék igazán elhízni (szerencsére nem, fura genetikám van). Nem akarnék beteg, magatehetetlen ronccsá válni...

Iszonyú kövér gyerekek is vannak, ott is el lehet gondolkodni a szülőkön, akik viszik neki a töméntelen ételt...

2018. febr. 25. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt még hozzáteszem, az se semmi, amikor egy szülő hagyja, hogy a lánya 30 kilóra fogyjon. Van, amikor tényleg nem érdekli őket a dolog, meg sem próbálnak beavatkozni :(
2018. febr. 25. 18:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja a gyerek meg a másik arról is sokag látok a 190 kilós 10 vagy nem tudom hányéves kisfiú aki a kismedencébe fürdik meg hasonlók. Az is elég durva.
2018. febr. 25. 18:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen másik véglet is van sajnos :(
2018. febr. 25. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez nem ilyen egyszerü. Van a TLC-nek egy müsora erröl az elet 300kg felett.

Par reszt lattam, a legtöbbnek valami traumaja volt ( pl. molesztaltak, vagy nem szerettek a szüleik) es ugy ereztek csak akkor boldogok ha esznek. Ezen kivül a hajbol egyfajta falat epitettek maguk es a vilag köze. Gyülöltek, hogy ennyire köverek, ill. Tökeletesen tisztaban voltak vele, hogy az etel megöli öket, de nem tudtak vele leallni. A csalad meg sokszor ugy erezte igy fejezik ki a szeretetük, hogy ök elfogadjak az illetöt. Hogy hordjak haza a fankot meg a chipset. Vagy epp a gyerekeivel lakott, akik nem mertek ellentmondani.

Ez olyan, minthogy az anorexias miert nem latja hogy mennyire sovany? Mert egy olyan allapotban van, hogy nem kepes felismerni. Ezek pszichologiai problemak amiket nehez atereznünk ha nem vagyunk benne.

2018. febr. 25. 19:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Aha értem. Ez elég szomorú. :(
2018. febr. 25. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Valóban nagyon sok ilyen pszihés eset van, de a saját környezetemben is rengeteg olyat tudok mondani ahol semmi ilyen nem áll fenn (igaz ők "csak" 100+ osak)de számomra ez is teljesen érthetetlen...
2018. febr. 26. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!