Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » S. O. S. Esélyes hogy 1 nap...

S. O. S. Esélyes hogy 1 nap alatt menjen le.1,5 kg?

Figyelt kérdés
Szombat reggel kell mérlegelnem egy verseny miatt. Ha nem vagyok benne akkor nem indulatok. Kérlek segítsetek nagyon fontos lenne.

2018. febr. 22. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Szauna
2018. febr. 22. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Igen, persze ez mind víz lesz meg lehet szédülni fogsz, a boxolók is ezt szokták, hogy a mérlegen kevesebbek legyenek. Szépen beöltözöl amennyire csakd tudsz majd futsz vagy szobabiciklizz ameddig csak birod ne egyél ne igyál Naggyából ennyi amit tenni tudsz. Mérlegre üres hassal kaki után állj. Szerintem ilyen áron simán lemegy. Ha össze esel meg majd felmosnak.
2018. febr. 22. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Mivel ez csak mérlegelés, persze, vízből megoldható.

Eddz s egyél kevés szénhidrátot, valamelyest lemerülnek a glikogénraktáraid s ez még gyenge izomzatú embernél is levisz 2 kiló vizet, tapasztalat. Izmosaknál akár sokkal többet is. Bár nekem 1 nap alatt 1 kiló szokott lemenni, 2 nap alatt a 2. De ha nem ennék egy napig, simán összejönne a másfél kiló. Ha bírod a versenyt úgy is, hogy keveset eszel, akkor a salakanyag is kiürül, az is jelentős (lehet, hogy az is segít, ha a kalória megvan, de nagyon kicsi mennyiségű ételből. viszont ha nem szoktad meg a nagyon zsíros étkezést, akkor gondod lehet, verseny előtt nem kísérleteznék ezzel).

Drasztikusabb vízvesztést nem ajánlok, de legyél dehidratált, ez világos.

2018. febr. 22. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
34%

Te se vagy normális nem eszel mérlegelésre hogy fogod a küzdelmet birni?

Az a 1,5 kg zsirban 10 000 kcal , vízből ilyen sokat vesztesz agyilag nagyon belassulsz egy versenyre nem egy nap alatt készülünk rá ;)

2018. febr. 22. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Előző, rengetegen fogynak a mérlegelés előtti 1-2 napban, amennyire tudom, probléma nélkül össze lehet hozni, ahogy már írtam, csak meríteni kell a glikogénraktárakon s csökkenteni a salakanyagon, még a kalóriát sem muszáj levinni, ha az valakit zavar a versenyzésben (s ha olyan verseny, mérlegelés után még ehet), inni is ihat, amennyit akar, mert nem amiatt csökken a víz, hanem a glikogénraktárak miatt.

Mondjuk nem ártana tudni, milyen verseny és a delikvensnek mi az energiát, mert valószínűleg nem akárkinek jó egy durván szénhidrátszegény nap utáni maraton... Vagy bármi. Van, aki szénhidráttal tud jól teljesíteni.

2018. febr. 22. 20:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Kick-boxozok és lany vagyok. Mérlegelés után persze ehetek mindent de tudom hogy nem egyszerre megennem egy pizzát, vagy egyszerre sokat. Nagyabol minden verseny előtt annyira izgulok hogy nem eszek a mérlegelés előtti napokban szóval a szervezetemnek meg ban szokva. És már kb. 11-12 éves korom óta van az hogy verseny miatt nem eszek. (Tudom hogy ez nagyon nem egészséges és ezt nem szabadna ) de mindig megéri.
2018. febr. 22. 20:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Ui: köszönöm az eddig gyors válaszaitokat:)
2018. febr. 22. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha megszoktad és nem okoz gondot, hogy nem eszel, akkor simán lemegy az a másfél kiló. Nem szokott? Nem először csinálod, kell, hogy legyen tapasztalatod...
2018. febr. 22. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!