Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó, vagy rontok a helyzeten?

Ez jó, vagy rontok a helyzeten?

Figyelt kérdés
Elkezdtem edzeni, de nem szedtem darabokra az edzéseket. Általában kezdek egy 20-30 perc futással, utána lábazok, guggolok rúddal, belső comb, és egy kis hát, meg váll végül egy kis has. Ezt csinálom heti 3 x a többi napon még plusz 30 perc futás.Sokat kell fogynom, legalább 25 kg. Rosszul csinálom? Kajára figyelek, természetesen. Csirkemell mert a halat nem szeretem, sok zöldség, néha egy kis rízs, vagy bulgur. Gyümölcs uzsira, ami 1 alma vagy 1 narancs. Saláta, ubi,paprika ilyesmi. Reggeli meg 2-3 pufirizs csirkemell sonkával.
2018. febr. 20. 08:24
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Ha már nyomod ezt a bulgurt,akkor gondolom a fehér kenyérről sem mondtál le?
2018. febr. 20. 10:06
 2/3 A kérdező kommentje:
De, le mondtam :) Nem eszek kenyeret. Miért a bulgur nem jó? Annyi helyen olvastam hogy diéta alatt az jó.
2018. febr. 20. 11:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Mell, kar hol marad? Nekem futás után nehéz lenne lábazni, de lehet, hogy te edzettebb s neked megfelel...

Az ételeid ilyen tipikus fogyókúrásak, de az még önmagában nem baj, csak jók legyenek a makrók és a mikrotápanyagok is. Meg tudsz enni elég csirkelmellet? Mert a többi ételedben nem sok ferhérje van.

Ne érdekeljen, mit ajánlanak fogyókúrához. Inkább legyen egy testreszabott, jó életmódod. Nem lehet megmondani,hogy ez jó, az nem, ez nagyon egyéni, mennyiség kérdése is.

2018. febr. 20. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!