Mennyire hatásos ha reggeli egy kenyeret eszik az ember majd ebédet és utána semmit?
nem én csinálom így.
Reggeli eszik az ember egy szelet kenyeret
Ebédet eszik rendesen.
Majd utána semmit nem eszik.
mondom nem én eszem igy!
Érted?
Én kalóriát számolok meg tornázom és tudom hogy háj lassan megy le mint ahogyan feljött.
De egy nem normális ismerősöm ezt csinálja...... kajak nem merem megmondani neki hogy hülye vagy mert megsértődik.
pedig vizet veszít majd meg izmot aztán visszahizza.....
60 éves vagyok,kétszer fogytam 20 kilót(később visszahíztam)
Reggel 1 balatonszelet,12 órakor fagyasztott 2 dl-es gyümölcsjoghurt(csak kapargáltam először a fémkanállal),5 órakor 1 tál kaja,BÁRMI,ami ráfér a tányérra.(első napokban nagyon elrontottam a gyomrom,aztán már ésszel).Hiszed,nem hiszed,nálam bevált.
Én hasonlóan eszek.
Reggeli nálam 1 gyümölcs, ami 7-kor van Ebédre 1 közepes tányér bármilyen étel, ami 15-kor van. És ennyi.
Napi 3liter ásványvizet iszom, meg mellé zöldteát reggel-este.
Eddig 3 hét alatt 12kg-ot fogytam.
Mellette persze minden este edzek. 20perc kocogás, majd 20perc erősítő.
Szépen alakulok már és egyáltalán nem éhezek, mert 3-kor jóllakok, este az edzés meg elveszi az étvágyat, legalábbis nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!