Szerintetek nagyon nagyon ronda az alakom (van kép)?
Figyelt kérdés
22 éves nő vagyok és 3 év alatt 17 kilót fogytam.. és akik régóta nem láttak azért ismernek fel nehezebben, mert mondják, hogy "jaj hogy meghíztál..." most vagyok 73 kiló, 174 centihez...
szeretném lefogyni azt a 15-17 kilót, de ez nem megy egyről a kettőre.. egy darabig még "kövér" maradok... nagyom gáz?
Ahhhjjj, nagyon jo alakod van miért csinálod ezt? :/
2018. febr. 10. 14:54
2/14 anonim válasza:
Ilyen testtartással persze hogy ronda
2018. febr. 10. 15:34
3/14 anonim válasza:
Tudod te is, hogy nem vagy kövér, hisz idézőjelbe tetted. Szerintem sem vészes a helyzet, kicsit még fogyhatsz, persze, de ha ez a meghízás, régen elég vékony lehettél.
Ami a feleslegen (ami a képen nem is látszik, hogy mennyi, de nem sok) kívüli alakodat illeti, az se tűnik rossznak. Én tuti nem szólnék rád negatívan, akkor sem, ha vékonyabb voltál régen, de tudom, hogy milyenek az emberek...
2018. febr. 10. 15:36
4/14 anonim válasza:
Nincs gond. Ha jobban tetszik a lapos has, akkor adj le néhány kilót! Ilyen magassággal a 60-65 kg teljesen normális.
2018. febr. 10. 15:45
5/14 anonim válasza:
Szerintem jó alakod van.
2018. febr. 10. 16:03
6/14 anonim válasza:
Én 172 centihez 72 kiló vagyok, és nem akarok tovább fogyni. Edzem, jól érzem magam a bőrömben. Csak amikor ilyet olvasok, gondolkozom el, hogy mennyire nem másoknak fogyok, másoknak edzek... Tök mindegy, mit csinálok, egyes hozzászólóknak úgyis kövér vagyok.
2018. febr. 10. 16:24
7/14 anonim válasza:
Állj be súlytartó étrendre, és súlyzózz! Az elején ettől is fejlődni fogsz. Ha nem fejlődsz, lehet emelni kicsit. Pár kiló izommal annyival nehezebben is jobban fogsz kinézni. Aztán le lehet adni azt a pár felesleges kilót. Ha izmosabb vagy, könnyebb is. Persze lehet egyből fogyással kezdeni, ahogy tetszik. De mindenképp súlyzózz, az izom jobb formát ad. 0 izommal nagyon vékonyan se néz ki jól az ember.
2018. febr. 10. 16:31
8/14 A kérdező kommentje:
igen most az a célom hogy izmosodjak kicsit..
végül is 17 kilóval ezelőtt (amikor csak csont és bőr voltam) nehezebben tudtam volna izmosodni... Mint így hogy van rajtam némi felesleg.. Csak kicsit zavar azért engem ,hogy páran daginak tartanak.. Pl anyám, meg apám, tesóim is szoktak csesztetni ezzel..
viszont az is igaz, hogy a pasiknak jobban tetszem így, mint soványan..
2018. febr. 10. 17:29
9/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy dagi, pocid sincs, vagy legalábbis itt nem látszik hogy lenne. A tartásod tényleg nem előnyös. Ha jobb alakot szeretnél, akkor sportolj, attól formásabb leszel, és egyél egészségesen. Valószínű, hogy így kicsit szálkásodsz is majd, így szebb lesz az összkép, de amúgy szerintem nem feltétlenül kell konkrétan fogyásra fókuszálnod most.
2018. febr. 10. 17:52
10/14 anonim válasza:
"végül is 17 kilóval ezelőtt (amikor csak csont és bőr voltam) nehezebben tudtam volna izmosodni... "
De legalább most így megnyúltak a kötőszöveteid és sosem lesz már feszes tested. Kétlem hogy a pasiknak ez bejön...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!