Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok...

Szerintetek kövér vagyok 148cm-el és 43kg -val? (12L)

Figyelt kérdés
2018. febr. 9. 19:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem hát.
2018. febr. 9. 19:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
NEM!
2018. febr. 9. 19:45
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen felesleges az aggodalmad.

Véleményem szerint nincs rajtad egy deka háj sem, de HA lenne, akkor is még bőven fogsz nőni, fejlődni, tehát semmi szükséged diétára.

2018. febr. 9. 19:48
 4/15 anonim ***** válasza:
43%
Persze, nagyon kövér vagy, egy igazi hájas disznó. Azonnal kezdj el koplalni és meg se állj, amíg nem fogytál le 30 kilóig.
2018. febr. 9. 20:21
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2018. febr. 9. 20:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted miről lehet felismerni egy kövér embert?
2018. febr. 9. 20:46
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de 12 évesen ne ez foglalkoztasson.
2018. febr. 9. 21:02
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az egyik felhasználó válasza (azt írta hogy koplaljak) remélem hogy szarkazmus volt. A többi felhasználó válaszát köszönöm. Hát szerintem az a kövér ember. Bár a kövér csúnya jelző, hogy van rajta felesleges súly vagyis zsírpárna . De attól is függ hogy mit mutatunk az embereknek hogy úgy érezzük magunkat vagy nem.
2018. febr. 10. 13:52
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagy az kb.3-4 kg felesleg van rajtad,medrt alacsony vagy
2018. febr. 10. 14:36
 10/15 anonim ***** válasza:
80%

"Hát szerintem az a kövér ember. Bár a kövér csúnya jelző, hogy van rajta felesleges súly vagyis zsírpárna ."

Ha jól értem, neked az a kövér, akin van súlyfelesleg. Függetlenül attól, hogy mennyi az a súlyfelesleg. Ez így nagyon nincs jól. Bővítsd a szókincsedet és gondolkodj el azon, mit jelentenek az ilyesfélék:

- nőies alakja van

- jól néz ki

- erős testalkatú

- molett

- dundi

- erős a csontozata

- pufók

- van mit fogni rajta

- kövérkés

- túlsúlyos

- stb.

Ezek közül egyáltalán nem mindegyik jelenti azt, hogy kövér. Te egészen biztos, hogy fényévekre vagy tőle, hogy kövér legyél! Mostanában egyébként természetes, hogy fel fogsz szedni pár kilót, hiszen most serdülsz, most fog kikerekedni az alakod, hogy igazán szép és szexi legyél! :) Közben még a magasságod is nő, úgyhogy ne rémülj meg attól, ahogyan változik a tested, hanem örülj, hogy egészséges vagy.

2018. febr. 10. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!