Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 4 kg-t szeretnék leadni. Van...

4 kg-t szeretnék leadni. Van olyan, aki "csatlakozna", hogy tudjuk tartani egymasban a lelket, le tudjuk irni, hogy milyen volt a napunk, stb?

Figyelt kérdés

Én most 58 kg vagyok, 26/l

Szerintem akkor tudnánk egymást igazán támogatni, ha egyezik a celunk nagyjából, azert irtam le ezeket. :)

2018. febr. 8. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia, én is ennyi vagyok, de picit többet szeretnék fogyni :) már csinálom egyébként egy ideje, és hát nem mondom hogy könnyű, de megéri belekezdeni!
2018. febr. 8. 17:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Én szívesen csatlakozom.nekem még 5kg van hátra.most 61 kg vagyok 178 cm.napi 1200-1300 kcal on vagyok.Vannak napok mikor legszívesebben össze vissza ennék,ilyenkor jó,ha van egy fogyózó társ aki kicsit biztat 😊.25/N
2018. febr. 8. 17:45
 3/6 anonim válasza:
Írj ha gondolod:) 18/L
2018. febr. 8. 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nekem is nyugodtan írhatsz :) 19/l
2018. febr. 8. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia, látom már sokan írtak és lehet, így neked már nem kell még egy ember, de én hasonló célokat tűztem ki, bár én 55 kilóról szerétnék 52 kiló köré fogyni először is :) utána pedig izmosodnék.

Ha nem is te, hanem valaki aki hasonlóan kis motivációs társat keresne, az igazán rámírhatna! Köszönöm!

18/l

2018. febr. 8. 20:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtatok!

Géptől nemsoká írok üzit :)

2018. febr. 8. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!