Mit vigyek enni az egyetemre?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 hónapban nagyon jól ment a diétám. Javultak az eredményeim az edzőteremben és egyszerűen jobban érzem magam a testemben. Viszont hála a drága szeretett TO-nak 2 olyan napom is van amikor sokat kell bent lennem az egyetemen (Kedden 8-18, Szerdán 10-20). Tegnap sem jutott más eszembe ezért szendvicset vittem vettem a Sparban "teljes kiőrlésű" császárzsömlét abba tettem csirkemellet, retket, szívsalátát és Philadelphia Light sajtos szendvicskrémet. De nekem ez legfeljebb egy vész megoldás kellene legyen. Mivel nem vagyok testépítő ezért bevallom töredelmesen, hogy nincs sok kedvem hideg csirkét, marhát enni rizzsel dobozból. Milyen alternatívák lennének amiket magammal tudok vinni egész napra akár nyáron is?2018. febr. 7. 09:15
1/7 anonim válasza:
Vigyél zabkását, gyümölcssalit, zöldségeket. Csirkét vagy bármilyen sovány húst körettel (nem muszáj rizzsel). Joghurtot, puffasztott rizst is vihetsz. Ezek elférnek kisebb uzsidobozban is.
2/7 anonim válasza:
kasa gyumolcsokkel, gyumolcssalata, cezar salata, sajtok gyumolccsel vagy zoldsegekkel, turmix. te tudod, mit szeretsz enni es mi jo neked a fogyasod szempontjabol :)
3/7 anonim válasza:
A fehérjében gazdag élelmiszerek közül a sajt simán kibír egy napot, valószínűleg a főtt tojással sem lesz probléma. De néhány órát lényegében minden kibír, a hús, a túró, a tej és a joghurt is. Szénhidrátnak vihetsz akár kenyeret is (kisebb mennyiségben), egyébként extrudált kenyér, vagy puffasztott rizs javasolt. A zöldségek, gyümölcsök is kibírnak 12 órát.
4/7 anonim válasza:
hummusz + répa, uborka, paprika
saláta jó sok proteinnel ( csirke, tojás, halkonzerv, magvak, avokádó)
smoothie ( gyümölcs + magvak+ zöldség+ növényi tej vagy gyümölcslé)
gyümölcs saláta
5/7 anonim válasza:
Simán vihetsz máskor is szendvicset, csak valódi húst tartalmazó felvágott vagy sima hús legyen benne, zöldségekkel. Fasírtgolyók is kibírnak pár órát, bár amikor tényleg melegebb lesz (25 felett), akkor már annyira nem próbálkoznék velük.
6/7 anonim válasza:
Romlando kajara is van megoldas. Hutotaska! Vannak egesz kicsik is, amibe kb 2 szendo fer bele.
7/7 anonim válasza:
Én is a mini hűtőtáskát ajánlom!
Ha ki is bír az olyasmi pár órát, mint a sajt, a túró vagy akár a felvágott, hidegen ezek sokkal finomabbak, mint szobahőn.
Én ezeket szoktam vinni:
túró kis tejföllel
saját magam által összerakott saláták
jó minőségű felvágottak
sajtok
húsok / rántott hal
olajos magvak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!