12éves vagyok 168cm és 47kg, hogy fogyak le? főleg a lábaimon, és a fenekem szeretnék
Figyelt kérdés
2008. okt. 27. 12:30
1/8 anonim válasza:
Miből akarsz te fogyni???? Te nagyon is vékony vagy. Meg különben is, 12 évesen nem kellene ezen agyalnod.
2/8 anonim válasza:
ebből ne fogyj semmit, mert kicsinálod a szervezeted. sportolj!! az formálja a lábaid és a feneked is.
3/8 anonim válasza:
12 évesen nem szabad fogyókúrázni!!! de ha nem 12 éves lennél, akkor se lenne szabad ilyen súllyal és magassággal
4/8 anonim válasza:
már ne is haragudj de te hülye vagy? én is ilyen magas vagyok, 65 kg de nem nevezném magam mégcsak teltnek sem. semmi okod rá hogy fogyizz! pláne ilyen fiatalon.
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem kellene fogynod mert úgy jól vagy ahogy vagy!De ha neked nemtetszik egy kis sportolással feszesítheted a feneked és a combod!
7/8 anonim válasza:
Ez nagyon kevés. Egy barátnőm 168 és kb. 54 kg és nagyon sovány. örülj magadnak h ilyen sovány vagy. Ha meg a lábadon s a combodon van probléma sportolj de ne foggy.
8/8 anonim válasza:
én 158 cm, 40kg, és mindenki azt mondja, h sovány vagyok
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!