Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudok hízni?

Hogyan tudok hízni?

Figyelt kérdés
172cm és 47kg vagyok. Tzdom,hogy kevés és hízni szeretnék. Genetikailag is vékony vagyok,de az is nehezíti a hízást,hogy rengeteget mozgok. A sportot nem akarom abbahagyni,mert így érzem jól magam. Tudtok valami ötletet,hogy hogyan tudok min.52-53 kilóra felhízni?
2018. febr. 4. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Borzasztóan bonyolult. :) Egyél!

Kicsit bővebben: csináld ugyanazt, mint a fogyózók, számold a kalóriákat és a makrókat, csak épp hízási célból.

2018. febr. 4. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyon megy a fogyókúra témakörhöz.

Amúgy több kalóriát viszel be mint amit elhasználsz.

2018. febr. 4. 19:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Eddig is ezt csináltam,de egy bizonyos mennyiség után akármit kihányok,és napokig nem tudok enni. Az alatt a mennyiség alatt meg akármennyire sokat is eszek nem hízok tőle.
2018. febr. 4. 19:44
 4/8 anonim válasza:
zsíros ételeket egyél
2018. febr. 4. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyél többet, mint szoktál, akár éjszaka is.

Ennyi a naaagy titok - persze mellette mozogj.

2018. febr. 4. 20:09
 6/8 anonim ***** válasza:
feherje porozz
2018. febr. 4. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Máskor is írtad ide fogyni vágyók, nincs azzal semmi baj, jobb, mint a szokásos infótlan idióta kérdések.

Nehéz ez, kérdező, hisz nem az van, hogy nem vagy hajlandó enni, ha jóllaktál, hanem kihányod. Az probléma. Nem tudsz valahogy többször enni vagy töményebb ételeket, mást? Nekem is van, hogy ha még eszem az ebédből, hányingerem van, de a desszert azért még bemegy. Ha nem azonnal, kicsit később.

Sajna a kalóriatöbblet szükséges, azt nem kerülheted el, ha hízni akarsz. De ahogy fogyni is átkozottul nehéz, kvázi lehetetlen sokaknak, hízásnál ugyanez van. Nehéz, ha a szervezeted nem érzi jól magát a megfelelő mennyiség belepakolásával s tiltakozik... De bízom benne, hogy igazán megfelelő étrenddel a legtöbb esetben sikert lehet elérni.

2018. febr. 4. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Eü. szempontból rendben vagy? Mennyi az a kicsi mennyiség? Lelki állapotod milyen?
2018. febr. 5. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!