Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak az én lányom mániája...

Csak az én lányom mániája hogy ne érjen össze a két combja?

Figyelt kérdés

Az osztálytársai szerint szinte semmit nem eszik a suliban, és aggódom érte..már csomószor beszéltünk róla hogy semmi szüksége fogyókúràra nagyon, szép csak épp sportol és izmos, a lába pedig nem pálcika és nem, nincs közte ökölnyi rés. (Àllandóan az egyik baràtnőjéhez hasonlítgatja magát akit egy kisebb szél is elfúj és olyan akar lenni mint ő)

Mit csináljak?

2018. jan. 28. 19:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, mitől lett ez ekkora mánia, gyerekkoromban még csúfoltak érte. Már nem ér össze hálistennek. De jól írják az előzőek, a csípőtől függ inkább.
2018. jan. 29. 03:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez betegség, szellemi betegség.

Én férfi létemre észre se veszem az ilyeneket a nőkön.

Inkább legyen szépen nőies, kikerekeredve , formásan húsi. Hogy össze ér vagy nem, nem is figyelem.

2018. jan. 29. 05:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Sajnos sok mai lánynak el van ferdülve az énképe és a szép és mutatós fogalmával sem mindig vannak képben.

De ami rosszabb, hogy nagyon sokan közülük ide írkál és a legrosszabb koplalásos, önpusztító "fogyókúrákkal" és fogyasztószerekkel akarnak egy hét alatt sok kilót ledobni.

Néha majdnem sajnálom őket, mert a mi korunkban még nem volt ez a megfelelési kényszer és ennyi (emiatt) boldogtalan gyerek sem.

2018. jan. 29. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!