Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 160 cm 44 kg az nagyon sok?

160 cm 44 kg az nagyon sok?

Figyelt kérdés
A családtagjaim azt mondják hízzak... De szerintem tök dagadt vagyok. 13/L

2018. jan. 27. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne fogyózz, sportolj!

Sokkal jobban fogsz kinézni, mintha anorexiás lennél, és ne a kilókat figyeld, hanem az alakodat.

2018. jan. 27. 23:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez a magassághoz úgy 20 éves koromig ilyen súlyom volt. Elöl deszka hátul léc.

Állandóan piszkáltak, hogy gyereknek nézek ki.

Eszedbe ne jusson ebből fogyni, nincs ott semmilyen dagadtság...

2018. jan. 28. 07:56
 13/16 anonim válasza:
55%
Nem nagyon sok. Bár függ attól is a súlyod hogy mennyire vagy izmos.
2018. jan. 28. 08:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Figyelj ezek alapján vèkony vagy, de lehetsz normális is attól függ milyen a testalkatod. Kèppel meg tudnám pontosan mondani, ès az hogy vastagabb a combod, az normális, mint ahogyan a melled, is nő. A csípős is nőni fog meg a sùlyos is, aztán megint hirtelen vèkony leszel... Ez ilyen... Addig meg sportoljon ne diètázz. Ha van mèg kèrdèsed segítek.
2018. jan. 28. 12:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Nincs a súlyoddal semmi baj. Nem vagy se dagadt, se csontsovány. Vékonynak mondanám, de szerintem ilyen arányokkal lehet szép egy lány.

Táplálkozz tisztán, sportolj rendszeresen, törekedj a szellemi egyensúlyra. Nem vagy dagadt.

2018. jan. 29. 07:29
 16/16 anonim válasza:

Én 107 Kg vagyok mégsem érzem magam kövérnek.

24 F 181 cm

2018. jan. 30. 11:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!