Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt ciki kérni?

Ezt ciki kérni?

Figyelt kérdés
Ha pl. szeretnék rendelni egy kajáldából, de nincsenek feltüntetve a mennyiségek, én pedig kalóriadeficiten vagyok, akkor megkérhetem a felszolgálókat, h jegyezzék fel a lemért mennyiséget? Pl. hány g a hús, hány g a zöldség, hány g az ?
2018. jan. 26. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Nem. Mérd le magad.

Persze, készítsen elő szolgáljon ki csomó embert, meg mg neked külön számolgasson meg jegyzeteljen is :D

2018. jan. 26. 13:08
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Cikinek nem ciki, de nem leszel a kedvenc vendégük. Adj nekik szép nagy borravalót.
2018. jan. 26. 13:09
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Nem fognak ezzel xarakodni, és igazuk van. Vagy rendelj onnan ahol erre különösen odafigyelnek, vagy vegyél egy mérleget és mérd le magadnak, és szorozd össze a netről a kalóriával.

De miért nem eszel rendesen és inkább sportolsz?

Nem diétázni kell hanem megemelni a napi felhasznált kalóriát, tehát vagy többet kell dolgozz fizikai munkát vagy sportolnod kell.

2018. jan. 26. 13:11
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát én nem csinálnék ilyet.

Ha már elmegyek nem a kalóriákat fogom számolgatni.

Inkább rendelj okosan köretet hozzá, akkor annyira nem lőhetsz mellé.

Amúgy meg utána valamikor vagy előtte edzz egyet, úgy tuti belefér.

2018. jan. 26. 13:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Az nincs meg, hogy egy adag kb hány kcal? Mert akkor az alapján be tudod kalkulálni. Vagy reggeli-vacsora kicsit kevesebb, ebédre meg egyél nyugodtan egy normál adagot, amit adnak.
2018. jan. 26. 14:18
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Hát én ilyet biztos,hogy nem csinálnék.

Biztos lenne olyan hely megcsinálnék ha szépen megkéred őket de lutri.

Én egyszer azt csináltam,hogy még a rendelésem előtt írtam e-mail-t a pizzériának,hogy az a bizonyos szénhidrát csökkentett tésztájuk mit takar egész pontosan, mert inzulinrezisztenciám vam és tudnom kell.

(persze ez nem igaz) kedvesek voltak és válaszoltak.

Én elolvastam a választ és nem rendeltem :D

Ugyanis annyit takart a "szénhidrát csökkentett" tészta,hogy a fele liszt teljes kiörlésű, a másik fele sima fehérliszt.

Úgyhogy köze nincs a ch csökkentett termékekhez.

Nem vagyok bunkó de simán bejelenthettem volna mivel azt is jogszabály határozza,hogy minimum 30 %-al kevesebb szénhidrátnak kellene lennie az adott termékben mint a hagyományos társában.

Egy kicsit belelovaltam magam, na mind1 :)

Szerintem ne kérj ilyet :D

2018. jan. 26. 14:21
 7/10 A kérdező kommentje:

3. Mielőtt itt infarktot kapsz, nyugodj meg, sportolok. Mivel nincs időm sokat a munka mellett, ezért inkább kevesebbet eszek, h egálban legyen a dolog. :)

Köszi a válaszokat, inkább többet számolok fel, és nincs gond :)

2018. jan. 26. 14:22
 8/10 anonim ***** válasza:
40%
A 3.-nak tök igaza van. Mozogj, ne számolgass, meg méricskélj. Kihozzák az ebédet, vedd elő a kis mérleged és grammozhatsz kedvedre.
2018. jan. 26. 14:44
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Hát én ilyet biztos,hogy nem csinálnék.

Biztos lenne olyan hely megcsinálnék ha szépen megkéred őket de lutri.

Én egyszer azt csináltam,hogy még a rendelésem előtt írtam e-mail-t a pizzériának,hogy az a bizonyos szénhidrát csökkentett tésztájuk mit takar egész pontosan, mert inzulinrezisztenciám vam és tudnom kell.

(persze ez nem igaz) kedvesek voltak és válaszoltak.

Én elolvastam a választ és nem rendeltem :D

Ugyanis annyit takart a "szénhidrát csökkentett" tészta,hogy a fele liszt teljes kiörlésű, a másik fele sima fehérliszt.

Úgyhogy köze nincs a ch csökkentett termékekhez.

Nem vagyok bunkó de simán bejelenthettem volna mivel azt is jogszabály határozza,hogy minimum 30 %-al kevesebb szénhidrátnak kellene lennie az adott termékben mint a hagyományos társában.

Egy kicsit belelovaltam magam, na mind1 :)

Szerintem ne kérj ilyet :D

2018. jan. 26. 15:18
 10/10 anonim ***** válasza:
A felszolgálókat? Úgy érted, hogy a tányérra kirakott kaját tegyék neked mérlegre, külön a húst, külön a köretet? Hát ez... ez túlzás lenne. Ennyire ne görcsölj rá.
2018. jan. 26. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!