164 cm-hez mennyi az ideális testsúly?
Figyelt kérdés
Fogyás,torna,bmi2018. jan. 20. 16:46
11/17 anonim válasza:
Nagyon alkatfüggő. Egy gömb testalkattal még a 140 kiló is simán benne van.
12/17 anonim válasza:
45-75, ha szálkás akar lenni (a 75 az egy maximálisan kigyúrt férfi értéke, naturálban, élete virágjában, mert öregen már nincs ennyi izom), de nagy felesleget nem is jó tartani. Attól még jól eloszló 10 kiló plusz még nem vészes, nem különösebben egészségtelen.
13/17 anonim válasza:
50-60 kg körül szerintem.De sok mindentől függ, kár így becsülni a dolgokat.
Több olyan embert ismerek,akik ugyanolyan magasak, mint én, de akár több tíz kg külöbség van köztünk.
Nem mindegy ,hogy nő vagy vagy férfi, hogy izmos vagy -e, sportolsz,milyen az alkatod,hova szoktál hízni stb.
Nagyobb intervallumokban még a 60-65 kgot is normálisnak mondanám láthatatlanban.
70 fölött már kicsit teltebb lenne szerintem, ha nem izmos.de még akkor sem gondolnám kövérnek láthatatlanban
14/17 anonim válasza:
Én is ennyi vagyok, 50-55 között érzem jól magam.
15/17 anonim válasza:
Há' ki értékel nem hasznosra? Én jól tudom, hogy van ilyen, aki nem dagadt, de alacsony és 130-140 kiló. Ez a piknikus alkat. A piknik szóból ered az elnevezése.
16/17 anonim válasza:
A nemed és a korod megadhattad volna. De még úgy is csak egy sávot lehetne mondani. Mérj testzsírarányt! A BMI-det magad is ki tudod számolni. Oszd el a testtömeged a magasságod négyzetével. A tömeget kilogrammban, a magasságot méterben (1,64) kell venni.
17/17 anonim válasza:
Hát ezt így igen nehéz megmondani.
50-55 talán az átlagosnak mondható "normális".
Hozzáteszem én 167 cm vagyok és 63 kg, sokaknál ez többlet zsírt jelent, az én esetemben izmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!