Fogyókúrához a fehér kenyér helyett a gyökérkenyér vagy a teljes kiőrlésű kenyér a jobb?
Nem tudom, mi a gyökérkenyér, de ha szénhidrátos, akkor nekem mind egyformán rossz.
Van, akit jobban laktat a tk kenyér, s persze a vércukrot is lassabban dobja meg (de van, aki lassú megdobást sem akar, persze). De ettől még akadályozhatja a fogyást, ha valakit nem laktat.
Az a lényeg, hogy hogyan tudsz összehozni egy viszonylag egészséges, tartható, laktató étrendet, amivel fogyni tudsz. Ami az egyik embernek jó, az neked lehet problémás és fordítva.
#4: Ja, ott állok baromi éhesen, feszülő gyomorral, tapasztaltam, az pokoli. Ha az emberek jóllaknának uborkával, akkor bárki könnyen lefogyna. Én ehetek bármit, egy bizonyos (igen nagy) kalóriamennyiség kötelező a jóllakáshoz, s ezzel igazán nem vagyok egyedül.
A tápanyagokat is be kell vinni, az uborka szinte csak víz. Egy étkezésre persze mehet, ha az ember sokszor szeret enni... Néha én is (csemege) uborkát eszem nasiként éjjel, bár a semmi jobb lenne.
Ha éhes vagyok, akkor a laktató ételeimet ragadom meg, amik általában jelentősen kalóriadúsabbak, mint a kenyér, viszont a laktatás/kalória arányuk minimális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!