Ha csak 1500 kalóriát ettem, de ez csak szemétből állt, akkor lehet, hogy megfog látszani a holnapi mérlegelésen?
Figyelt kérdés
Picit elszaladt velem a ló, így ma csupa-csupa szemetet ettem, de nem lehetett több 1500 kalóriánál. Természetesen ez nálam nem rendszeres, nem is tudom mikor csináltam ilyet utoljára, hogy ennyire nekiestem a kajának. Szóval szerintetek ez megbosszulja önmagát?2010. jún. 5. 16:22
1/6 anonim válasza:
Mindennap méred magad? Hetente mérd magad. Másnapokon mennyit szoktál enni? Mert ha ugyanennyit, akkor nem gáz.
2/6 anonim válasza:
Semmiféle bosszú nem lesz. 1500 kal egy napra az akkor is kevéske ha szemét, ha nem szemét kaja,úgyhogy hízni nem fogsz tőle.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos most nagyon stresszes időszakom van, így van, hogy egész nap csak egy paradicsomot eszek meg. Na ahhoz képest persze sok az 1500 kalória. De remélem, hogy nem lesz belőle gond.
2010. jún. 5. 16:31
4/6 anonim válasza:
De úgy általában. Fogyózol amúgy?
5/6 clint válasza:
ha egész nap csak egy paradicsomot eszel, akkor igen meg fog látszani... Éheztetésnél a test a zsíros és kalóriadús kajákat jobban eltárolja mint bármikot, az éheztetés miatt...
Egész egyszerüen állj rá a fehérjedús és rostdús étrendre...
Ha éhezel nem tudsz lefogyni normálisan.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, fogyózom amúgy is. 164cm magas vagyok. 67 kilóról indultam, jelenleg 55 vagyok, de minimum 50-ig elszeretnék jutni.
2010. jún. 5. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!