Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha minden második nap tartanák...

Ha minden második nap tartanák leves napot! Akkor fogynék? 17L

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyértelműen.
2010. jún. 5. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Hagyjuk már a hülye diétákat, váltsunk életmódot. Mozogj, hagyjd el a fehér lisztet, cukrot, nasikat és csokit, és fogyni fogsz, és vissza se jön.
2010. jún. 5. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
A sok kiskapu.. szegény kislány nehogymár le kelljen mondani a tésztáról,csokiról,kóláról,és felemelni a segged..döntsed csak magadba a levest
2010. jún. 5. 16:09
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha csak pár kilót akar lefogyni minek kéne életmódot váltania.. lehet csak 3kilót szeretne és akkor egész életére mondjon le a fehér lisztől meg cukorrol?

Ezt azoknak kell, akiknek 15-20-30 kilót kell fogyniuk, na, azok megérdemlik :D

2010. jún. 5. 16:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Hát én nem szeretnék sokat csak max 4kgt fogyni ... és csupán csak ezért kérdeztem :)

2010. jún. 5. 16:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt oda kellett volna írni a kérdéshez... amúgy akkor meg felesleges. Mozogj többet mint most, és hagyjd el addig ezeket a fenntebb említett cuccokat (én voltam első válaszoló) és fogyni fogsz.
2010. jún. 5. 17:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, csak ha elhagyja, és utána ujra eszi akkor meg visszahizik..
2010. jún. 5. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!