Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ìgy hogyan tudnék fogyni?

Ìgy hogyan tudnék fogyni?

Figyelt kérdés
19 eves làny vagyok es 6-7 kg-ot szeretnèk fogyni viszont nem ízlenek a diètàs ételek. Se a zabpehely joghurttal se a zabkàsa se a ch csökkentett kenyerek... Mit javasoltok így reggelire es vacsoràra? :(
2018. jan. 15. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Akkor számold a kalóriabeviteledet. Figyeld, hogy megfelelő mennyiségű szénhidrátot, zsírt, és fehérjét fogyassz. Ha megfelelő kalóriát eszel, akkor szinte bármit ehetsz.

Kalória deficit a lényeg

2018. jan. 15. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Én sem eszem ilyeneket, annyi minden van még s bármi lehet diétás, hisz sokféle diéta van. Én ma paradicsomos káposztát ettem tükörtojással, kiváló diétás ételeim ezek is :D A zabpehely és a joghurt már nagyon nem diétás számomra.

Valami jó kis fehérjeforrásra úgyis szükséged an, edd azt zöldséggel (vagy akár valami gabonával, de akár krumplival is, ha az tetszik, fogyni úgy is lehet).

Ja, reggeli és vacsora? Akkor is ehetsz ebéd típusú ételt, de pl. sajtot, tojást, túrót is...

2018. jan. 15. 19:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia,

az előző hozzászolóval egyetértek abban, hogy a kalóriadeficit a lényeg DE a mínőségi (azaz szép) és egészséges fogyást csak életmódváltással lehet elérni. Alapanyagcsere alatt nem diétázunk, mert az csak az anyagcseréd teszi tönkre. Lehet finomakat enni diéta alatt (tapasztalat) csak ne "hagyományosan" készítsd el. Pl tésztákból, kenyerekből teljes kiőrlésű (pirítva nagyon finomak), pizzát is lehet akár sütni(csak nem fehér lisztből és nem túlzásba vinni) persze nem lesz ugyanaz az íze, de valamit valamiért. Szénhidrátra szüksége van a szervezetednek, csak mértékkel persze. Sok-sok zöldség, húsok(csirke,pulyka), halak, telítetlen zsírok (olíva olaj, avokádó, magvak) teljes kiőrlésű szénhidrátforrások és testmozgás. Ez az egyetlen módja a tartható, egészséges és szép fogyásnak. Ne dőlj be senkinek aki rövid időn belűl több kg fogyást ígér (gyorsan izomból lehet fogyni, kevesebbet mutat a mérleg, de a testzsír%-od nem lesz kevesebb, nem leszel vékonyabb) Az egészséges és tartható fogyás max -0,5kg/hét. Hajrá, csak el kell kezdeni és nem fogod többet a feldolgozott, finomított ételeket kívánni, rájössz, hogy mennyivel finomabbak az igazi ételek!

2018. jan. 15. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!