Létezik olyan, , étel vagy lötty" amit ha megiszunk/eszünk elmegy jó sokáig az étvágyunk?
Figyelt kérdés
2018. jan. 15. 15:21
1/8 anonim válasza:
régen fogyókúrához desopimont adtak, tele volt amfetaminnal, vagyis speedel, az ugyanis étvágytalanságot okoz. De a fiatalok egészen más hatása miatt kezdték használni, ezért kivonták a forgalombol
2/8 A kérdező kommentje:
Milyen más hatása volt?
2018. jan. 15. 15:50
3/8 anonim válasza:
Én teljesen feldobódtam tőle, egész nap takarítottam, ablakot pucoltam, soha nem voltam fáradt. Ez ezelőtt 40 évvel volt.
4/8 anonim válasza:
igy van, én is kb 40 éve használtam :) az amfetamin erős kábitószer, speed a mai neve, annyira felpörget hogy belehalhatsz. Régen katonáknak is adták, napokig alvás nélkül harcoltak a hatása alatt
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, bár ez bizonyára egyéni, viszont nulla étvággyal még nem feltétlenül könnyebb a fogyás. Bár gondolom, sokaknak az.
Miért nem egy jó étrendet keresel, aminél jó az étvágyad, de kalóriadeficitben is jóllaksz és energikus vagy? Bár ez nem feltétlenül gyors dolog és egyéni is, sok ember gyorsabb megoldásra vágyik. De csodaszerek nincsenek.
6/8 anonim válasza:
Savanyuságok leve, azt megiszod biztos nem bírsz enni jó sokáig. Plusz grátisz, hogy időd se lenne, mert egész nap fosol.
7/8 anonim válasza:
#6: Ez nem igaz, simán tudok enni utána, akit pedig mar a sav, annak muszáj is. Nekem pont jó, néha használom evés helyett, ha éhes nem vagyok, csak étvágyam van, mivel ez nekem finom nasi, ver minden édességet, pedig édesszájú is vagyok. De az ecet jobb :D
8/8 anonim válasza:
Én már többször is megittam a savanyúság levét, se az étvágyam nem ment el tőle, se más problémám nem lett, csak felfrissültem a savanykás ízétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!