A fagyi hizlal?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 10:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem, egyed nyugodtan.
2010. jún. 5. 20:40
 12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. a bunkó ironikus beszolások meg nem tudom mire fel. nem azt kérdeztem h hogy születik a gyerek...
2010. jún. 6. 11:12
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

hát maga a fagyi szerintem hízlal, de még mindig jobb mint a csoki vagy a gumicukor

és mivel a fagyi hideg, ezért a szervezetnek fel kell melegítenie, ami több energiát vesz igénybe, mint egy normál emésztés...

egyébként ha fagyit akarsz enni, akkor vegyél olyan gyümölcsöt, amit szeretsz, (legjobb eper, meggy, cseresznye, szilva, barack-persze magozva), és ehhez öntesz tejet, meg raksz bele egy kis mézet, vagy édesítőt, megfelel a sima édesítő is, csak zúzd össze, h por állagú legyen..és ezt turmixold össze..tedd bele pici poharakba, vagy vannak fagyiformák is, meg bele pálcikákat, vagy beleteheted egy rened fagyisdobozba, és akkor fagyis kanállal kiveszed belőle simán..és ezt berakod a fagyasztóba, sok idő kell neki, amíg megfagy, de sztem megéri..nem hízlal, egészséges és finom is...én minden hétvégén szoktam és ez a desszert

15/L

2010. jún. 19. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!