Mi a véleményetek a csökkentett energiatartalmú italokról?
Figyelt kérdés
tudom, hogy fogyókúra alatt sokat kell inni, de egyszerűen falra mászok a csap- vagy ásványvíztől. az, hogy csökkentett energiatartalmút iszok, nem egészséges, igaz? szóval a cukor helyett édesítőszer meg ízfokozók stb, de attól még fogyni fogyok tőle? vagy legalábbis nem hízlal? vagy ennek is van vmi hátsó hatása aztán..? gondolok pl tescos ice teára (100 ml 2 kcal, 0,1 cukor), ízesített ásványvizek...2010. jún. 5. 04:42
1/3 anonim válasza:
mindbe van cukor hiába rávan írva Light.
ezért akadunk mi ki élelmiszer ellenőrök.
2/3 anonim válasza:
Szerintem inkább igyál meg néha egy pohár 100%os vagy frissen facsart gyümölcslevet, minthogy ezeket a mérgeket juttasd a szervezetedbe. Nekem az a véleményem, hogy nem egészségesek, és egy jó fogyókúra után testileg lelileg jobban érzi magát az ember, nem kellene ezekkel a vackokkal elrontani..
de ha úgy érzed, hogy kell, akkor mértékkel, de mondjuk ha ezt nem tudod megállni, akkor valószínűleg a fogyókúrád sem lehet túl hatásos :C
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a feltételezést :D egyébként kajával nincs problémám, mert azt lehet variálni normálisan, meg mozgok is, csak emellett az, hogy 2 liter vizet igyak naponta, nem szimpi. 100%-os levek helyett meg úgyis eszek gyümölcsöt, abban is van folyadék.
2010. jún. 5. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!