Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a készen...

Mi a véleményetek a készen kapható zabkásáról?

Figyelt kérdés
Tudjátok, arra gondolok amit készen lehet venni, forró víz kell hozzá és kész is. Van többféle ízesítésben és több márkában. Szerintetek milyen hatása van a fogyókúrára? Vagy ez inkább édesség kategória?

2018. jan. 11. 18:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, még kiegészíteném annyival, hogy természetesen létezhet több is, amiben nincs cukor, de én eddig ezt az egyet láttam.

Amúgy vicc, hogy mennyi márkára és fajtára simán ráírják, hogy "Fitt", és közben másfélszer annyi cukor van bennük, mint a natúr Vitalisban (ha már említették előttem páran), amiben ha jól emlékszem, csak 9-10 gramm... Az még nem olyan rossz választás egyébként. De ha otthon csinálod, mondjuk eritrittel, akkor 0 gramm.

(Viszont a natúr Vitalis brutál finom, sajnos... :D )

2018. febr. 6. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!