Ha napi egy tábla csokit eszek (530kcal) és semmi mást, akkor hízok?
Figyelt kérdés
Fogyókúrázni szeretnék, de nem bírok édesség nélkül élni. Rájöttem, hogy kevésbé vagyok éhes és jobban érzem magam, ha napi egy tábla csokit eszek, mintha 1000-1200kcal rendes ételeket(csirke, zöldségek, joghurt, stb) ennék.
De mégiscsak csoki, így félek, hogy hízok.
2018. jan. 4. 13:10
11/14 anonim válasza:
9: Egy tábla csoki úgy sem lesz egészséges, jó, hasznos. Egy tábla étcsokitól meg mindenképpen szorulása lesz.
Jó hogy nem akarsz meggyőzni, hogy nyugodtan lehet naponta tábla csokit bezabalni, ha eszünk mellé egy kis zöldséget 😃
12/14 anonim válasza:
Túlragoztátok kedves válaszolók a kérdését, természetesen nektek ad igazat egy normál gondolkodással bíró ember de akinek van egy rögeszméje azt nem lehet meggyőzni az ellen, akár jó, akár rosz gondolat és tartozzon a szüleire hogy mit eszik a gyermek szerintem, elég ha a kérdésre adjátok meg a választ ami nyilván az hogy nem hízik ennyitől....
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. jan. 5. 06:44
14/14 anonim válasza:
A vércukrod jó lenne, minden más a béka feneke alatt.
Fogynál naná, csak mivel a csoki jó kis inzulin reakciót váltana ki a falat kaparnád az éhségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!