Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így jó? Lenne olyan aki...

Ez így jó? Lenne olyan aki velem tartana?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok gimnazista,az utóbbi időben plöttyedt lettem feljött némi felesleg de amúgy alapból izmos vagyok,és zavar a hájréteg nem sok jött fel de feljött. Kezdenek a hátamnál picit látszani azok a kis hurkák és most határoztam el h stop. Elég volt,életmódváltás lesz.

Heti 2x 45perc konditorna van az iskolákban amin elég jól meg szoktunk izzadni de az a baj hogy bejárós vagyok vidékről gimibe és nemtudom mennyit tudnék még mozogni tanulás mellett. 165 cm és olyan 60-65 kg között lehetek. Adnátok tanácsokat hogyan tovább? Esetleg aki velem tartana az jelezze. Köszönöm előre a válaszokat!

2018. jan. 3. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:

"bejárós vagyok vidékről gimibe és nemtudom mennyit tudnék még mozogni tanulás mellett"

Szállj le a buszról/vonatról pár megállóval hamarabb, és gyalogolj kiegészítésnek.

2018. jan. 3. 17:42
 2/2 anonim válasza:
Én is 16 éves vagyok, ugyanilyen paraméterekkel :D hogy gondolnád ezt a "velem tartást"? :D
2018. jan. 3. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!