Valaki aki velem tartana ebben?
:) szeretnem megprobalni, ha valakinek volna kedve
kiproblani, es meg irni egymasnak hogyan ment, mennyit sikerult fogyni...es stb .. lehet meg igy virtualisan is tudunk segiteni egymasnak, tartani a lelket ;))))
én kipróbálom veled szívesen :D
hány éves vagy, fiú/lány?
18/L
Ez nagyon jól hangzik! Megnéztem, és tetszik! :))
Én is kipróbálnám szívesen. Nekem sok a súlyfeleslegem, féltem a térdeimet. De megpróbálom, mert nem néz ki nagyon megerőltetőnek. Én olyan 20-25 kg-tól szeretnék megszabadulni. Akkor már jól érezném magam.
Nektek mennyit kellene fogyni?
En is benne vagyok :))
27L,168/73kg
Én is ezzel az edzéssel kezdtem, azóta eltelt 1,5 év és idén tervezem futni az első félmaratonomat. :)
Sok sikert!
na akkor ennek orulok..:)
én csaj 22eves, 172cm es 85 kg, minnel tobbet szeretnek fogyni,de a kitartasom elegge a beka segge alatti segg alat van :))
en ma kezdem.
ha akarjatok, es igazan benne vagytok, mindenki irja le sulyat, es majd minden heten fel irhassuk a eredmenyeket.
sok mindennel mar probalkoztam, karacsony elott sikerult le adnom 10 kg, de vissza jott, ezert szeretnem beiktatni a eletembe a futast, nem csak erre a 6 hetre.
első vagyok.
én 163 cm, és 70kg vagyok.
már ma el akartam kezdeni, de nem volt semmi időm, de holnap egész biztos elkezdem :)
csak tartsuk egymásban a lelket! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!