Kell még fogynom? (lent)
170/cm 76Kg 15/F
Ha igen, akkor mennyi lenne az ideális súly?
Előre is köszi!
Hááát, ezt így nem lehet meghatározni. Mivel nagyon fiatal vagy szerintem nem tenne jót a fogyókúra, inkább mozogj sokat. Itt a nyár, járj el biciklizni vagy futni.
Én 185 cm 80 kilóval elég kövérnek éreztem magam. Nézegettem ilyen adatokat meg kérdezgettem ismerősöket, és kb férfiaknál 15-20 kilóval kevesebb, mint a magasság.
Neked szerintem 55 kiló lenne a jó, de avval már nagyon vékony lennél, olyan emos-csőgatyás fazon :D
Szia!
Nem. Tekintve, hogy a fiúk később kezdenek el fejlődni, kb. 17 éves korukra érik el a végleges magasságukat. 15 évesen te még nagyon sokat fogsz nőni, nagyjából 10 cm-t, persze ez genetikától is függ. Mellesleg 170 cm-hez a 76 kiló egy fiúnál egyáltalán nem gáz. A lányok utálják a egyszálbelű vékonyhernyókat, lehet most még nem, de az idősebb lányokat már inkább a macis, nagydarab fiúk vonzzák, mert biztonságot nyújtanak. Hidd el. :) Ne fogyókúrázz, inkább sportolj. Az jót tesz a szervezetednek, és akár pár kilót le is tudsz dobni.
Én vagyok a második :D
Persze, láttam már. Mindenkinek más tetszik...hallottam én is ezt a 100 kilónál kezdődik szlogent, de nekem undorító, aki olyan kövér. Nekem is az a férfias, aki nagydarab, de ne zsír, háj legyen, hanem izom. A -20 kiló arra vonatkozik, aki egyáltalán nem izmos, így lesz rajta minimális zsír, erre kell ráedzeni 10-15 kiló izmot.
"kb. 17 éves korukra érik el a végleges magasságukat."
Ezt az infót milyen tudományos médiumból szerezted?
Ha nem gond, leínám egy hetemet:
Hétfő: Kondi
Kedd: Aikido és kondi
Szerda: Kondi
Csütörtök: reggel Aikido este pedig Ju-Jitsu
Péntek: Aikido
Szombat:Pihenés
Vasárnap: Ju-Jitsu
Néha, kicsit azon töprengek, hogy nem e sok , nem e lessz tölle bajom, mert hiába próbállok aludni 8-9-10 órákat, néha még fáradt vagyok. De fejlődök szépen. Ezt azért írtam, hogy tisztábban lássatok. Várom még a válaszokat. Köszi mindenkinek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!