Mennyi idő alatt adhatok le kb 8 kilót?
Sziasztok! kb 166 cm vagyok, és 60 kg. Leszeretnék adni 7-8 kg-t, hogy olyan 52-53 legyek.:) Tudnátok nekem segíteni, hogy mit csináljak? Az idő nem számít. Ja és nem újévi fogadalom, mielőtt még valaki arra gondolna:D Tehát egy nap kb hányszor és mennyit ehetek? Milyen mozgást ajánlotok? Előre is köszi a válaszokat.
14/L
Szia a sajàt tapasztalatom alapján egy hónap max.-3kg ,mert különben visszajön egész hamar :( egy nap ötször egyél (mindig kicsit es sokszor )én a fehérjediétát javasolom csirke tojás...stb és feltétlenül sportolj valamit mert anélkül nehezebb olyat válassz amit szeretsz csinálni es èlvezed (akár az is jó ,hogy futkosol a ház körül ha az tetszik ,de semmiképp ne kezdj el koplalni ,mert magadnak ártassz (tudom mert en is egy hónapig voltam korhazban emiatt folyamatosságra törekedj es ne egyel édességet :)
16/l
Én a futást tudom javasolni, kezdő futó vagyok, 2017 felétől úgy futok hogy heti 1-2 alkalom de volt amikor hónapok maradtak ki mert lusta voltam hozzá. Étkezésemre nem figyeltem és így is 15 kiló ment le, jó én 85 kg voltam.
A zsírégetés általában 30 perc után indul be (nem gyilkos tempóban 5-6 km). Ha a futás mellett döntesz akkor amit tudok javasolni:
-előtte melegíts be 5-10 percen át
-ha szükséged van akkor sétálj közben, ne hajtsd ki magad az elején, majd 30-35 perc körül ráérsz beindulni.
-Ne fuss naponta, 2-3 naponta elég, és naponta nem is egészséges, ínszalag gyulladáshoz vezethet ha naponta futsz (tapasztalat, 3-4 hét kényszerpihenő).
-a végén mindenféleképpen nyújts! 10-15 percen át
-és legvégül a hidratálás, igyál előtte, és utána, hosszabb távokon vigyél magaddal fél literes üvegben vizet, 1-2 korty jót tesz közben
Étkezéssel kapcsolatban sok mindent nem tudok javasolni mert én nem nagyon figyeltem oda... :D Szerintem enni annyit egyél hogy ne fájjon a hasad se attól mert keveset ettél se attól mert sokat, vagyis annyit amennyi jól esik. Ha valami kérdésed van írhatsz privátban is, megpróbálok segíteni ha tudok! ;)
Sok sikert és Boldog Új Évet! :D
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!