176-177 és 50kg, ezek az adatok alapján hova sorolnátok be? Pl. Kb. átlag testsúly?
Kifejezetten vékony.
Az anorexia egy mentális betegség, csak mert valaki nagyon vékony, még nem anorexiás...
Nagyon fiatalon is vékony, pedig akkor másutt van a normális. Nem értem, hogy merül fel benned, hogy normális, látnod kell, hogy vékony vagy, nem?
Sportolsz? :O Én 168 cm vagyok és amikor én voltam 50 kg, energiám nem volt, kb. semmire, nemhogy még sportoljak. Keress egy pszichológust aki rendbeteszi sürgősen az önértékelésedet mert az anorexiások egy része bizony belehal. És ezt nem viccből írom, mert én is voltam anorexiás. De már kigyógyultam. És nem, egyáltalán nem lettem kövér. 14 kg-t felszedtem a legkisebb súlyomhoz képest és még így is vékony vagyok.
Kérlek írj privátot akár nekem is, ha úgy érzed senkire se számíthatsz és nem értenek meg. Én is keresztül mentem ezen, még is itt maradtam az életben, egy csomó mindent megtanultam és segítek másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!