Fogyókúrázók! Ti hogy kezelitek a hátráltató embereket?
Nekem vannak olyan ismerőseim, akik elvárják, hogyha találkozunk, beüljünk valahova enni-inni-sütizni, és megsértődnek, ha azt mondom, hogy én nem fogok venni semmit.
Meg vannak, akik azt mondják, úgysem fog sikerülni, meg rosszul csinálom (pedig ők nem is értenek hozzá).
Meg akik szerint nem is kell fogynom (pedig de).
Ti őket hogy kezelitek, hogy állítjátok le?
Ha azt mondják, hogy nem kell fogynod, alighanem igazuk lehet.
Nekem például érdekes módon senki sem mondja, hogy nem kéne fogynom.
Let*jom oket.
Nekem az ,,ugy se fog sikerulni’’ ,,tuti nem fogytal 2 kg-t,nem latszik rajtad’’ ,,nemar,nem hiszem el,hogy te minden nap 30 percet sportolsz’’
embereket szeretem,akik eheztetik magukat,vagy jo az anyagcserejuk,igy vekonyak (pedig csak oar kg-val kevesebbek nalam)
szeretem nagyon.
Nekem nincsenek ilyen ismerőseim, de ha lennének, én beülnék velük, és kérnék egy kávét édesítőszerrel, vagy egy ásványvizet. Vagy olyan helyre ülnék be velük, ahol lehet olyan dolgokat enni/inni, amik nekem is jók. Vagy megennék egy kis sütit, néha az is belefér, főleg, ha nem minden nap van ilyen.
A negatív embereket igyekszem kerülni, de ha nem lehetséges, akkor udvariasan meghallgatom a véleményüket, nem vitatkozom, aztán ha nem értek vele egyet, folytatom, amit addig is csináltam. Bár néha érdemes mások véleményén elgondolkodni, mert lehet, hogy van benne igazság.
Nem foglalkozom velük. Ültem be lányokkal órákra cukrászdába, egy ásványvizet ittam (pedig nekem semmi se megenni fél tepsi házi zserbót, ha van, mert szeretem. de a cukrászdai sütiket utálom, túl cukrosak, régen váltottam életmódot).
Ez az én életem, én testem, engem aztán kicsit sem érdekel, ki mit mond, tudom, mit csinálok.
Nekem is rég mondják, hogy nem kell fogynom, de 85 centis derékbőségnél teljesen bizonyos vagyok, hogy de.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!