Mennyit fogyhatok így?
Januártól kezdem és májusig szeretném csinálni, azaz 5 hónapig. A következőket találtam ki:
Csak zöldséget ennék, naponta 1-2db-ot, nyersen. Inni csak vizet meg napi egy csésze zöldtea.
Mozgás az heti 3x egy óra hasazás, lábemelések, helyben futás/szökdelés lenne, meg mindennap legalább 3 óra séta.
160/60 17/L
Köszi!
Szerintem elfogysz.
Napi egy-két zöldség? Miből lenne energiád a sporthoz?
Én 5 kilót fogytam eddig ezzel és még mindig fogyok:
Fehér kenyér/zsemle helyett teljeskiőrlésű, napi 2l víz, zabkása, sok gyümölcs, gyümölcsturmix, joghurt, és tulajdonképpen mindent ehetsz, csak mértékkel. Nyáron futás(2-3 km)/kocogás (2-3 km), séta (5km<), hidegben bent hasazás, lábemelések, pilates. A mozgásformák jók, amiket írtál, csak az étkezés nem. Egészségtelenül fogynál le, rosszul lennél, ha nem eszel, össze is eshetsz. Ma az iskolai ünnepségen pl. valaki összeesett, ha nem kapják el, elterült volna mindenki szeme láttára.
Majd' fél évig napi 1 ESEETLEG 2 darab zöldségen akarsz megélni? Ne haragudj, de borzalom, 17 évesen nem lehetsz ennyire korlátolt. :D:D
Jobb esetben ezt magadtól sem bírnád tovább max 1 hétnél, és elkezdenél enni. Rosszabb esetben pedig gyorsan ájulás és kórház lenne belőle.
Ha változtatni akarsz, tedd azt ésszel, nem kell habzó szájjal megveszni, mert jön az értelmetlen újevi fogadalmak szezonja.
5 hónap durva koplalás? Szerintem olvass a homo sapiens igényeiről, mert mi nem így működünk. A jegesmedve lazán szoptat bocsokat hónapokig evés nélkül (minden tiszteletem az övé), de az ember, ha ki is bír hónapokat megfelelő tartalékokkal, az nagyon durva neki és szabad akaratból nem szoktuk csinálni s erre komoly okaink vannak.
A mai napig elképeszt, hogy sok ifjonc azt hiszi, hogy nem ad üzemanyagoty a testének hónapokig s az majd szépen működik, levegőből és fényből élve. Ez nem így működik. Lehetnek tartalékaid, s a zöldség miatt skorbutot se fogsz kapni, de... Bajok lesznek, az tuti. Hiányozni fog a fehérje, a zsír, sok ásványi anyag... Szedhetsz kiegészítőket, de azok nem azért vannak, hogy csak azokon élj ilyen hosszan, még ha csak az ásványi anyagokat és vitaminokat is nézzük. A koplalás amúgyis sokk, belassul az anyagcseréd, a tested fokozottan bontja az izmokat (de a fehérjehiány miatt eleve muszáj ezt tennie), egyre kevésbé működsz... Jó esetben nem vagy olyan buta, hogy az első jelekre ne kezdj el normálisan enni, rossz esetben bizonyára elvisz a mentő egy ponton.
Egyél rendesen ne kelljen beléd tömni.Egyébként sokat fogyhatsz így..de nem éri meg.másfél-két hónap alatt lement rólam 18kg..és nem azért mert fogyni akartam hanem azért mert szó szerint nem futotta kajára sem.
Egyél, sportolj, igyál és pihenj sokat meglátod majd mindenki utánadfordul az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!