Fogynom kell? Nektek mekkora a derék méretetek?
Megis melyik idiota kalkulator volt az? Biztos, hogy nem kell fogynod, ezt latatlanban meg lehet mondani az adataid alapjan.
Ami miatt lehet, hogy ezt irta a kalkulator az a derek vs csipo aranyod. Ha kicsi a csipod, akkor azt velheti ugy, hogy "alma" alkatod van, ami a legveszelyesebb az egeszseg szempontjabol, hisz a szervek kozott halmozza fel a zsirt, nem a bor alatt. Na de, ha vekony vagy, akkor ez teged valoszinuleg nem erint, hiszen csak arrol van szo, hogy keskeny a csipod, nem azt, hogy nagy a hasad.
Hany eves vagy egyebkent? Tini lanyoknal lehet ez meg normalis, ezek a kalkulatorok nem feljodo szervezetre vannak kitalalva, hanem felnottekre.
Tuti elmérted. Ennél "nőiesebb" csípő derék arányai vannak a 2 éves lányomnak.
A csípődet nem a csípőcsonton, hanem a fenék legkiálóbb pontjával egy vonalban kell mérni. A derekat pedig a köldök feletti legkeskenyebb részen.
Több helyen is azt olvastam,hogy a derekat a köldök vonalban kell mérni, felette 2 cm-el a nagyon kövér embereknek kell,de egy átlagos embernek köldök vonal. Bár összevissza írnak mindent így nehéz megállapítani melyik is tulajdonképpen a helyes.
Ha a fenekem legkiállóbb részén mérem akkor 90 a csípőm,de először én a két legkiállóbb csonton mértem hiszen az a csípőm és a portálon is úgy írták. Ha a derekam a köldök felett nézem tehát a legvéknyabb ponton akkor 69 de előtte pont a köldöknél néztem ,mert ezt írták,hogy úgy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!