Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vékony lányok, ti leírnátok,...

Vékony lányok, ti leírnátok, mit esztek egy átlagos napon?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, amikor fogyóztok, hanem egy tényleg átlagos napra. Ha minden átlagos napon fogyóztok, akkor persze azt írjátok.

2017. dec. 10. 09:22
1 2 3
 21/28 laurta válasza:
100%
Mindent amit csak találok XD, mégis "betegesen sovány" vagyok az orvos szerint. 40 kiló vagyok és 160 cm. Én híznák, de sajnos nálam ez genetika.
2017. dec. 12. 15:18
 22/28 anonim ***** válasza:

Reggeli: valami gyümölcs meg zabpehely

Tízórai: gyümölcs, szenya

Ebéd: ami a menzán van, nem túl jó, de általában megeszem XD

Uzsonna: amit épp találok itthon

Vacsi: saláta, sajt, husi

2017. dec. 12. 15:21
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
163 cm, 43 kg 14/L
2017. dec. 12. 15:22
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Na mai például:

Reggeli: szendvics (sonkás sajtos majonézes paprikás)

Napközben minden szünetben eszek. Ma egy mikulás csokit ettem, egy szaloncukrot és egy mandarint.

Aztán suliban ettem mégegy szendvicset. Most majd megeszem az almámat, amire nem jutott időm, meg eszek rántott húst és törtkrumplit uborkával. Vacsira meg melegszendvicset terveztem. Közte meg még talán valami csokit is eszek.

16l 161 cm 42-43 kiló

(Nem fogyóztam sosem, azon vagyok, hogy végre hízzak és ne csesztessen mindenki, mert vékony vagyok)

2017. dec. 13. 15:58
 25/28 anonim válasza:
72%

Reggelire általában melegszendvicset sok sajttal, sonkával vagy kolbásszal. Hozzá teát iszom. Tízóraira mindig más. Mindig eszem valami gyümölcsöt, édességet és valami sósat is. Ma pl egy tábla milka csokit és egy zacskó chipset ettem. Ebédre vagy valamit húst rizzsel vagy sültkrumplival, vagy tésztát. Ha nincs időm hazamenni akkor hamburgert vagy pizzát esetleg gyrost. Uzsonnára attól függ mihez van kedvem. Tegnap pl csokit olvasztottam és abba mártogattam almát, ma viszont gumicukrot és pogácsát ettem. Vacsorára vagy valami meleg étel (hús, köretek, tésztafélék, pizza stb.) vagy virsli, melegszendvics ilyesmi. Lefekvés előtt meg eszem még gyümölcsöt (pl 3-4 mandarin, 2 khaki, mango, eper, alma..).

170cm 48kg 16/L

2017. dec. 13. 23:14
 26/28 anonim ***** válasza:
49%

Reggelente nem tudok enni, ezért csak egy kávét iszom, ebédre szendvics (toast kenyér, benne sajt, paprika és sali, húst nem eszem), vacsira pedig zabkása vagy két müzliszelet. Ha hosszú napom van, vagy edzek, és megéhezem vacsora előtt, akkor eszek valami gyümit (alma, szőlő)

170 cm 43 kg 18 év

2017. dec. 28. 18:21
 27/28 anonim ***** válasza:
49%

REGGELI: zabkása tejjel, banánnal

TÍZÓRAI: alma vagy narancs

EBÉD: amit a suliban adnak

VACSORA: rozskenyér, tojás, zöldségek, sonka

168cm, 56 kg, nem vagyok sovány, hanem egészségesen vékony (16/L)

2017. dec. 28. 20:29
 28/28 anonim válasza:
100%

Reggeli: semmi

Tízórai: szendvics / sajtos rúd

Ebéd: sült krumpli/spagetti

Uzsonna: semmi

Vacsora: semmi, néha szendvics

2020. febr. 15. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!