Vékony lányok, ti leírnátok, mit esztek egy átlagos napon?
Vékony vagyok és nem fogyózok. Eszem amit épp megkívánok/megfőzök.
Nem értem miért hiszik azt, hogy ha valaki vékony akkor biztos éhezik/fogyózik.
reggelire: Egy kocka csoki, egy péksüti pl túrós batyu vagy nagyobb szelet kalács, tea.
ebédre: Tányér leves, két nagyobb szelet kenyér vagy májkrémes, vagy szalámis, hozzá esetleg zöldség, sajt.
vacsira: Egy tányér valami főtt főétel, pl főzelék+ husi vagy éppen káposztás tészta, mikor mi.
És közben egy-egy gyümölcs, sütike, ja ünnepi hetekben simán van desszert is minden nap minimum egyszer, kávé is naponta... Ilyesmi nagyvonalakban.
Igazából nem zabálom agyon magam, és mozgok is eleget.
Meg azért gondoljatok bele abba is, hogy nem hiába mondták régen, ha valaki egy nagyobb adagot evett, hogy "ezzel már kapálni mehetsz".
Annyit kell enni, amennyi szükséges. Ha valaki keveset mozog, nem rohan egyik helyről a másikra, semmi komolyabb fizikai megterhelés, és semmi sport, akkor ne csodálkozzon azon, ha emellett ugyanannyit eszik, mint az, aki lót-fut, gyalog vagy bringával jár melóba, kertészkedik vagy sokat tesz-vesz a ház körül, ne adj Isten direkt sportol is....
reggeli: igyekszem semmit, mert ha reggelizem egesz nap zabalok
tizorai 11 korul van nekem az ebed ami sok: 300gr rizs gombaval vagy valamilyen szosszal
ez kitart delutan 5-ig amikor rendelek valamit pl. tengergyumolcsei penne
Reggeli: tejeskávé+pirítós/zabkása/banán/joghurt
Suliban eszem egy almát, vagy banánt
Ebéd: amit épp főzött anyu
Vacsi: 1-2 joghurt
általában ezeket szoktam enni.. elég egyhangú..
18/L 162cm 44 kg
Reggeli: kb. 4 átlagos méretű amerikai palacsinta (zablisztes, proteines), hozzá 2 kiskanál mogyoróvaj és 2 kocka cukormentes étcsoki + egy kivi
Tízórai: banán + tejeskávé növényi és sima tejjel fele-fele arányban (kicsi cukorszirup + zsírszegény tejszínhab)
Ebéd: általában csirkemell (kb. 250-300 g) + sok zöldség (hagyma, cukkini, répa, paradicsom - különböző formákban) + tk. durumtészta
Uzsonna: proteinshake + vegán bio zabsüti (ha edzem) vagy semmi
Uzsonna és vacsora között: még egy tejeskávé, de már cukorszirup nélkül
Vacsora: melegszendvics tk. tönkölybúza kenyérből (2 szelet) + 2 vékony szelet sajt + cukormentes ketchup + rengeteg kígyóuborka + sonka
Lefekvés előtti pótvacsora: 150 gramm cottage cheese
170 cm és kb. 56 kg vagyok, lassan egy éve étkezem hasonlóan, és sokat edzek. Heti 2-3 súlyzós edzés, és heti 5 szobabicaj.
Már régebben leírtam ide, hogy mit eszem, és páran azzal jöttek, hogy ez durva koplalás... :DDDD
Mindig más. Inni tejeskávét, teát és vizet szoktam minden nap. Ritka hogy mást is. Teát és vizet sokat iszom.
Én az a "sokszor keveset" fajta vagyok és mindent eszem. A párolt zöldségek és húsok a kedvenceim. (Párolt gomba, brokoli, répa, karfiol -
nyami. Csorog rájuk a nyálam. Néha megy bele csirkemell.Ez nálam heti többszöri nasi, majdnem napi. Kedvenc.)
Egyszerre nem tudok sokat enni egyébként. Ezért nincs megszokott rutinom, minden napom más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!