Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vékony lányok, ti leírnátok,...

Vékony lányok, ti leírnátok, mit esztek egy átlagos napon?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, amikor fogyóztok, hanem egy tényleg átlagos napra. Ha minden átlagos napon fogyóztok, akkor persze azt írjátok.

2017. dec. 10. 09:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Vékony vagyok és nem fogyózok. Eszem amit épp megkívánok/megfőzök.

Nem értem miért hiszik azt, hogy ha valaki vékony akkor biztos éhezik/fogyózik.

2017. dec. 10. 12:49
 12/28 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó előttinek: miért kéne diétásan élni? Rendszeres mozgás mellett nincs mitől aggódni. Az hogy sokan egyetem mellett abbahagyták a mozgást és emiatt feljött rájuk 1-2 plusz kiló az egyéni probléma. Szerintem simán össze lehet egyeztetni a tanulást a sporttal, nekem is sikerült. Bár még csak jövőre leszek egyetemista, nem tervezem abbahagyni a mozgást mert úristen egyetemre járok és ez egyenlő azzal hogy nincs időm mozogni. Bátyám egyetemista, 18 vizsgája van csak ebben a félévben, rendesen készül rájuk, mégis van ideje neki is heti 3x edzeni, úgy hogy még mellette társasági életet is él. Pedig nem egy született zseni, hogy kisujjában van a tananyag, sőt sokat kell tanulnia. Egyébként meg a tanulással is rengeteg kalóriát lehet égetni. Tehát ha kevesebbet is mozogsz, de mellette 6 órákat tanulsz, akkor se hízhatnál el.
2017. dec. 10. 13:21
 13/28 anonim ***** válasza:
90%

reggelire: Egy kocka csoki, egy péksüti pl túrós batyu vagy nagyobb szelet kalács, tea.

ebédre: Tányér leves, két nagyobb szelet kenyér vagy májkrémes, vagy szalámis, hozzá esetleg zöldség, sajt.

vacsira: Egy tányér valami főtt főétel, pl főzelék+ husi vagy éppen káposztás tészta, mikor mi.

És közben egy-egy gyümölcs, sütike, ja ünnepi hetekben simán van desszert is minden nap minimum egyszer, kávé is naponta... Ilyesmi nagyvonalakban.

Igazából nem zabálom agyon magam, és mozgok is eleget.

2017. dec. 10. 14:16
 14/28 anonim ***** válasza:
66%
Írtam,hogy elhíztam? Csak annyit ,hogy azóta feljött rám pár kiló, középiskolában 55kg voltam most meg 60kg. Igen én is eljárok terembe amikor van időm. De megváltozott az életvitelem nem olyan mint egy általános iskolásnak vagy egy középsulisnak. Majd meglátod azt is,hogy ahogy idősödsz egyre kevesebbet ehetsz hogy ugyanolyan alakod legyen,mint tinédzserként. Én sem értettem még 18 évesen,hogy lehet bárkinek gondja az evéssel vagy az alakjával,de 20+ már kezdem kapiskálni,hogy amikor dolgozol,tanulsz van párod akkor léteznek fontosabb dolgok is mint az alakod.
2017. dec. 10. 14:18
 15/28 anonim ***** válasza:
82%

Meg azért gondoljatok bele abba is, hogy nem hiába mondták régen, ha valaki egy nagyobb adagot evett, hogy "ezzel már kapálni mehetsz".

Annyit kell enni, amennyi szükséges. Ha valaki keveset mozog, nem rohan egyik helyről a másikra, semmi komolyabb fizikai megterhelés, és semmi sport, akkor ne csodálkozzon azon, ha emellett ugyanannyit eszik, mint az, aki lót-fut, gyalog vagy bringával jár melóba, kertészkedik vagy sokat tesz-vesz a ház körül, ne adj Isten direkt sportol is....

2017. dec. 10. 14:22
 16/28 anonim ***** válasza:
82%

reggeli: igyekszem semmit, mert ha reggelizem egesz nap zabalok

tizorai 11 korul van nekem az ebed ami sok: 300gr rizs gombaval vagy valamilyen szosszal

ez kitart delutan 5-ig amikor rendelek valamit pl. tengergyumolcsei penne

2017. dec. 10. 14:41
 17/28 anonim ***** válasza:
75%

Reggeli: tejeskávé+pirítós/zabkása/banán/joghurt

Suliban eszem egy almát, vagy banánt

Ebéd: amit épp főzött anyu

Vacsi: 1-2 joghurt

általában ezeket szoktam enni.. elég egyhangú..

18/L 162cm 44 kg

2017. dec. 10. 15:54
 18/28 anonim ***** válasza:
70%

Reggeli: kb. 4 átlagos méretű amerikai palacsinta (zablisztes, proteines), hozzá 2 kiskanál mogyoróvaj és 2 kocka cukormentes étcsoki + egy kivi

Tízórai: banán + tejeskávé növényi és sima tejjel fele-fele arányban (kicsi cukorszirup + zsírszegény tejszínhab)

Ebéd: általában csirkemell (kb. 250-300 g) + sok zöldség (hagyma, cukkini, répa, paradicsom - különböző formákban) + tk. durumtészta

Uzsonna: proteinshake + vegán bio zabsüti (ha edzem) vagy semmi

Uzsonna és vacsora között: még egy tejeskávé, de már cukorszirup nélkül

Vacsora: melegszendvics tk. tönkölybúza kenyérből (2 szelet) + 2 vékony szelet sajt + cukormentes ketchup + rengeteg kígyóuborka + sonka

Lefekvés előtti pótvacsora: 150 gramm cottage cheese

170 cm és kb. 56 kg vagyok, lassan egy éve étkezem hasonlóan, és sokat edzek. Heti 2-3 súlyzós edzés, és heti 5 szobabicaj.

Már régebben leírtam ide, hogy mit eszem, és páran azzal jöttek, hogy ez durva koplalás... :DDDD

2017. dec. 10. 16:28
 19/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkit zöldre értékeltem!
2017. dec. 10. 20:04
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Mindig más. Inni tejeskávét, teát és vizet szoktam minden nap. Ritka hogy mást is. Teát és vizet sokat iszom.

Én az a "sokszor keveset" fajta vagyok és mindent eszem. A párolt zöldségek és húsok a kedvenceim. (Párolt gomba, brokoli, répa, karfiol -

nyami. Csorog rájuk a nyálam. Néha megy bele csirkemell.Ez nálam heti többszöri nasi, majdnem napi. Kedvenc.)

Egyszerre nem tudok sokat enni egyébként. Ezért nincs megszokott rutinom, minden napom más.

2017. dec. 10. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!