Lehetséges karácsonyig még fogyni 3 kg-ot?
Figyelt kérdés
Tudom butaságnak hangzik ,de már 2 éve láttam egy képet egy lányról ami karácsonykor készült róla. Ott állt egy lépcsőn ,nagyon szép vékony volt egy fekete ruhában ami testhez állt. Már abban az évben is eldöntöttem,hogy lefogyok és én is csinálok egy ilyen képet,persze ez sem akkor sem a következő évben nem jött össze. Idén viszont már egy hónapja elekzdtem és fogytam is 3 kilót,de még kellene plusz 3 kilót fogynom. Sajnos nincs pénzem kondira a bérletem meg lejárt. Milyen tanácsotok van addig is? Nem akarok éhezni nyilván úgyhogy 1100kcal-nál kevesebbet nem ennék semmiképp. Már nincs rajtam sok felesleg max 5kg.2017. dec. 9. 11:50
11/14 A kérdező kommentje:
Ja 9-es nagyon vicces xdd :D
Amúgy sajnos tegnap pont elcsábultam valami desszertnek ami miatt bűntudatom van,pedig már hetek óta nem ettem cukrosat. Na mindegy most már tuti nem eszek karácsonyig édeset. Csak így belassul a fogyásom,hogy tegnap picit bűnöztem :/ bár nem hiszem,hogy híztam mert elég alacsonyan tartom a kalóriámat és tegnap annyit ehettem,hogy szintentartó.
2017. dec. 10. 11:30
12/14 Unikornispata válasza:
10-es!A káposztalevest azért számítják fogyasztónak,mert garantáltan kijön belőled minden...tehát ha megeszed,és lent kijön,akkor nem nagyon vittél be kalóriát...
13/14 Unikornispata válasza:
Kérdező!Nehogy azt hidd,hogy csak édeset nem lehet enned...lehet,hogy jobban jársz egy párizsi kockával,mint két májkrémes,parizeres szenyóval!
14/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem azt :D Tisztában vagyok vele,de engem egyedül csak az édesség tud elcsábítani,évek óta nem fogyasztok semmiféle kenyeret ,nulla pörökölt és társai. Egyáltalán nem szeretem . Egyedül az édesség képes kizökkenteni
2017. dec. 10. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!