15 éves vagyok és 59kg baj?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időbe egy kicsit meghíztam de le is szeretném adni!!! Hogy tudnám a legegyszerűbben és leghatásosabban??2017. dec. 8. 22:35
2/11 anonim válasza:
Beszélj az iskola orvossal, vagy a tesitanárral. Azzal, amelyik értelmesebb. Kérdezd meg, hogy mi az az "egészséges testkép" kifejezés és neked mint tininek mit kell tenni ahhoz, hogy ezt fenn tudd tartani.
3/11 anonim válasza:
Biztos vagyok benne hogy semmit nem mozogsz, csak azon jár az eszed hogy fogyókúra.
4/11 anonim válasza:
Miért ne mozogna? Tudomásom szerint minden iskolában van tornaóra. Azért a nemedet leírhattad volna, kérdező.
5/11 anonim válasza:
A tornaórával kb semmit nem ér :D
Én 35 vagyok, 57 kg, 170 cm.
Magasságod?
7/11 A kérdező kommentje:
164 vagyok es fiu..
2017. dec. 9. 09:53
9/11 anonim válasza:
Kevés...egy nyeszlett fogpiszkáló nézhetsz ki.
10/11 A kérdező kommentje:
de egyébként van valami mód hogy leadhassak pár kilót? És viszonylag gyorsan
2017. dec. 9. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!