Szerintetek mennyire csúnya?
Figyelt kérdés
Nagyon csúnya ha egy egyébként jó alakú lány feneke alatt zsírpárna van?2010. máj. 31. 17:43
1/12 anonim válasza:
Ha zsírpárna van a feneke alatt, akkor annyira mégsem csinos... Nekem a 2 kizárja egymást.
4/12 A kérdező kommentje:
Azért írtam hogy egyébként... szóval azt leszámítva.
Amúgy nem nagy. Tényleg kicsi, csak mégis látszik.
2010. máj. 31. 18:38
5/12 anonim válasza:
akármilyen kicsi, hogyha látszik akkor már nem vagy jó alakú és csúnya szerintem
6/12 anonim válasza:
Szerintem borzalmasan csúnya, ne haragudj. Nekem is ilyen volt még januárban 35 kg súlyfelesleggel. Mára már nem maradt belőle semmi, de amíg volt addig én fel nem vettem fürdőruhát.
7/12 anonim válasza:
paraméterek? életkor, tömeg, magasság, derék, csípő, mell? kép?
8/12 anonim válasza:
Dehogy is! Ne foglalkozz a többiekkel :-) Viszont ha téged zavar, tegyél ellene.
9/12 anonim válasza:
Milyen az amikor az embernek zsírpárna van a feneke alatt? :D El nem tudom képzelni hogy értitek :D
Löttyedt a feneke vagy mi?
10/12 anonim válasza:
Van aki azt szereti ha van egy kis szírpárna a lány feneke alatt.:) (ha jól értem a combodon van?) Én speciel nem szeretem a csontikákat, egy lány ne legyen kövér de azért lehessen mit fogni rajta ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!