Rólatok hogyan ment le 10 kiló? Miket nem ettetek?
Hát rólam évek alatt ment le 10 kg, volt ezalatt intenzív, rendszeres futás, depresszió, életmódváltás. Ittam zöld teát, ami sokat segített, bár mozgás és normális evés nélkül nem sokat ér.
Nem drasztikus, de kifejezetten egészséges, ha mozogsz. Az álló munka nem mozgás, semmit sem ér. Elhiszem, ha elfáradsz, én napi 8-10 tanóra és hosszabb utazás után este 7-8 körül még lefutottam egy órát. És nagyon jól éreztem magamat. Már 15 perc futás, vagy felváltott séta-futás, vagy egyszerű séta is jót tesz.
És természetesen az egészséges életmód, táplálkozás segít.
Épp valamelyik nap néztem egy dokumentumfilmet a cukorról, amiben megdöbbentett, hogy szinte mindenben van cukor. Egy nap rengeteg cukrot elfogyaszt az ember. Van, amiről tud és szándékosan fogyasztja, beleteszi kávéba, teába, stb, de szerintem a nagyrészéről fogalma sincs. És a cukorra bizony nincs is szüksége a szervezetnek...
A cukorral oldják meg a költséghatékonyságot, mert az olcsó, így mást pótolnak vele.
Nem csak fogyás miatt érdekes ez, hanem a közérzet és egészség miatt. Engem picit elborzaszt, mi minden lehet egy élelmiszerüzletben vett kajában - virsli, üdítők, bármilyen hús, tejtermékek...
Mindent ettem, csak kevesebbet és nem nassoltam.
És egy héten 3x mentem konditerembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!