Ha szakítok a pasimmal fogyni fogok?
Figyelt kérdés
Hallottam erről és szerenték fogyni 160 cm vok és 105 kiló utána kibékülük vele!
Értelmesek írjanak
16/L
2010. máj. 30. 18:35
1/36 anonim válasza:
Te normális vagy??? Azért akarsz szakítani az állítólagos szerelmeddel, mert zavar a külsőd? Sajnálom a pasidat, őszintén... Figyelj, egyszerű. Próbálj meg kevesebbet tenni a tányérra, mozogj sokat, és egy hasznos tipp: Ha éhséget érzel, IGYÁL! amikor az ember éhes, nagyon sokszor valójából szomjas. De mivel az ételben is van nedvesség, megfelel neki. Ezért inkább igyál két pohár vizet az étkezések előtt, és ha utána 10-15 percel is éhes leszel, akkor egyél csak.
2/36 anonim válasza:
Heh :D Tök felesleges. mások max a bánat miatt fogynak mert nincs étvágyuk, vagy forditva, bánatukat evésbe folytják.
Nálad ez nem fog működni :D
3/36 A kérdező kommentje:
de én hallottam róla hogy bánatában az ember depis lesz és szerenték leadni 1 hét alatt 30 kilót
2010. máj. 30. 18:48
4/36 anonim válasza:
1 hét alatt 30 kg???? :D D:
kamuzós idióta
5/36 anonim válasza:
Nem biztos, hogy kamuzik, de az biztos, hogy idióta. Tudod, depressziós akkor lehet az ember, ha valaki, akit szeret, elhagyja őt. Max a pasid fog depressziós lenni, te biztosan nem.
6/36 anonim válasza:
Jolvan ez akkor kamu kérdés.
Ennyire nem lehet hülye vki h ilyen kérdést tegyen fel. csak unatkozik.
7/36 A kérdező kommentje:
nem vagyok hülye nem valami jó 105 kilósan lenni nyár előtt
2010. máj. 30. 18:56
8/36 anonim válasza:
:D
De 1 hét alatt hogy akarsz 30 kilót fogyni?
Ahhoz kellene minimum 10 hónap :D
10/36 anonim válasza:
igen, nyílván csak úgy rádtermedt ez a súly, még véletlenül sem te vagy a hibás. Én inkább a pasidat sajnálom. Nem is szeretheted, ha ilyenre gondolsz. Bár őszintén szólva szerintem nincs is pasid, nem is vagy ilyen kövér, nem vagy ennyi idős, hanem csak unatkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!