Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Hogy...

Mi a véleményetek? Hogy változtassak egy kicsit magamon?

Figyelt kérdés

160 cm magas vagyok 52 kg, nem eszem fehér lisztet/cukrot/chipset

10 éve lovagolok és folyamatosan állatok között vagy a kertben dolgozok (másra már nem is jut időm) és nem érzem jól magam a bőrömben: nagy a combom, bár izom, de a felső testemhez képest mégiscsak nagy és a karom is aránytalanul erős (mindez leginkább genetikának köszönhető, hiszen minden lánytestvéremnek hasonló testfelépítése van, és a lovaglás se javít a helyzeten)

köszi a válaszokat! (20L)

2010. máj. 30. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem először is tegyél fel magadról egy képet. Lehet, csak te látod úgy, hogy kövér vagy. Aztán jobban tudunk segíteni:)
2010. jún. 1. 10:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Igaza van az első válaszolónak nem kell hogy a fejed benne legyen. Csak után látjuk mi is a helyzet. Az én lovas oktatómnak is hasonló lábai lehetnek de nem tudhatom a tied mienek. Amm sztem jól áll neki. Mert izmos. 15/L
2010. okt. 17. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!