Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sűrkősen fogynom kell, de hogy?

Sűrkősen fogynom kell, de hogy?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy nagyon szép alkalmi ruhára volt szükségem, amit meg is vettem nyáron, jó drágán. De hogy december 1.-re bele kéne fogynom, mert szükségem lesz rá. Akkor volt pont passzos rám és azóta 6 kilót felszedtem alig férek bele és rondán áll. Nem akarok újat venni és nem is tehetném meg, csakha valami gagyit veszek, olyanba meg nem jelenhetek meg. Hogy érjem el a célom? Az a baj, hogy így is tetszek magamnak és nincs motivációm, viszont muszáj beleférnem. Módszerek? Sportot ha lehet hanyagolnám fogyni akarok nem izmosodni.
2017. okt. 27. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:

Márpedig a sport növeli a deficited. Nyugi, deficitben 1 hónap alatt szinte semmi izmot nem szedhetsz fel, még ha nagy súlyokat használva jól erősítesz, akkor sem. De persze, ha csak fogyni akarsz, inkább a futást, biciklizést és hasonlókat ajánlom.

6 kiló nem reális egészségesen és zsírból, de azért sokat elérhetsz egy hónap alatt, ha odateszed magad. Megfelelő étrend, szolid evés, mozgás. Vízbőlkilókat veszthetsz, de nem tudom, az mennyire érződik majd a ruhán. Ehhez szénhidrátszegényen célszerű enni (az úgyis sokunknak jó, könnyebb jóllakni) plusz mozgással lemeríteni a glikogénraktárakat.

2017. okt. 27. 20:45
 2/10 anonim válasza:
100%

1hónap alatt 6kg?Ugye mem gondoltad komolyan?

Ha erőssen koplalsz,nem eszel szinte semmit,akkor is max.3-4kg a reális 1hónap alatt,sorry!

2017. okt. 27. 20:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Tevedes, nagyon is lehetseges. (Nem mondom, hogy jo dolog, sem azt, hogy egeszseges, csak hogy lehetseges)

Olvastam egy turazorol, aki eltevedt a magas hegyek kozt, kb 2 db szendviccsel (vizet talalt itt-ott) es 10 kilot fogyott egy het alatt. Persze ment egesz nap, kereste a leagazast, ahol rossz fele tevedt. Szoval sport nelkul nem igazan megy..

(A sztori vege hepiend: lejutott valami kis falucskaba, ahonnan kimentettek. Ha jol remlik ez Eszak-Afrikaban tortent. Sajnos nem talalok linket hozza (kb 10 eve olvashattam egy ujsagban) pedig nekem is gyakran eszembe jut es nem kevesse motival.)

2017. okt. 27. 21:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Hagyd ki az ebédet, igyál egy smoothiet helyette. Bár nem tudom mit és mennyit eszel.
2017. okt. 27. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:

És ez most jutott eszedbe? Eddig nem tűnt fel, hogy híztál? :D

Egyébként mozogj sokat, rendszeresen, nem leszel tőle izmos. Sőt, nagyon nehéz izmosodni!

Egyél kevesebbet, ne nassolj, ne egyél csak úgy unalomból.

2017. okt. 27. 21:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Én simán fogyok neked bármikor 2 hét alatt 6 kg-t. 105kg/200cm vagyok. Innen 6 kg-t leadni, az gyerekjáték. 50kg 150cm-vel már necces kategória.

Egyszerűbb lenne keresni egy varrónőt. :)

2017. okt. 27. 22:33
 7/10 anonim ***** válasza:
15 napos átmeneti böjt: 7 órán belül 2x ehetsz egy nap és csak egyszer lakhatsz jól. Ehhez érdemes a reggelit kihagyni és délben jóllakni, majd max 7kor enni utoljára. Első 3-4 nap kemény utána egészen tűrhető.
2017. okt. 27. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyél nagyon keveset és mellette fussál.
2017. okt. 27. 23:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Illetve vmi fogyi tabi/tea/kapszula is segíthet, de futni akkor is kéne, mert az zsírégető és inkább csak friss, zöldsalátákat egyél némi joghurttal, túróval vagy sovány husival.
2017. okt. 27. 23:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Amikor megvetted a ruhát és láttad, hogy passzentos volt, nem jutott eszedbe, hogy oda kéne figyelned a súlyodra?
2017. okt. 29. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!