Sűrkősen fogynom kell, de hogy?
Márpedig a sport növeli a deficited. Nyugi, deficitben 1 hónap alatt szinte semmi izmot nem szedhetsz fel, még ha nagy súlyokat használva jól erősítesz, akkor sem. De persze, ha csak fogyni akarsz, inkább a futást, biciklizést és hasonlókat ajánlom.
6 kiló nem reális egészségesen és zsírból, de azért sokat elérhetsz egy hónap alatt, ha odateszed magad. Megfelelő étrend, szolid evés, mozgás. Vízbőlkilókat veszthetsz, de nem tudom, az mennyire érződik majd a ruhán. Ehhez szénhidrátszegényen célszerű enni (az úgyis sokunknak jó, könnyebb jóllakni) plusz mozgással lemeríteni a glikogénraktárakat.
1hónap alatt 6kg?Ugye mem gondoltad komolyan?
Ha erőssen koplalsz,nem eszel szinte semmit,akkor is max.3-4kg a reális 1hónap alatt,sorry!
Tevedes, nagyon is lehetseges. (Nem mondom, hogy jo dolog, sem azt, hogy egeszseges, csak hogy lehetseges)
Olvastam egy turazorol, aki eltevedt a magas hegyek kozt, kb 2 db szendviccsel (vizet talalt itt-ott) es 10 kilot fogyott egy het alatt. Persze ment egesz nap, kereste a leagazast, ahol rossz fele tevedt. Szoval sport nelkul nem igazan megy..
(A sztori vege hepiend: lejutott valami kis falucskaba, ahonnan kimentettek. Ha jol remlik ez Eszak-Afrikaban tortent. Sajnos nem talalok linket hozza (kb 10 eve olvashattam egy ujsagban) pedig nekem is gyakran eszembe jut es nem kevesse motival.)
És ez most jutott eszedbe? Eddig nem tűnt fel, hogy híztál? :D
Egyébként mozogj sokat, rendszeresen, nem leszel tőle izmos. Sőt, nagyon nehéz izmosodni!
Egyél kevesebbet, ne nassolj, ne egyél csak úgy unalomból.
Én simán fogyok neked bármikor 2 hét alatt 6 kg-t. 105kg/200cm vagyok. Innen 6 kg-t leadni, az gyerekjáték. 50kg 150cm-vel már necces kategória.
Egyszerűbb lenne keresni egy varrónőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!