Belassult anyagcsere mennyi ido utan all vissza?
Ha 1200-zal tartasz súlyt, akkor 1500-zal 2 hét alatt maximum 0,6 kilót hízhatsz. A semmiből nem lesz zsír, akármennyire is ebben hisznek egyesek. A zsírhoz be kell vinni a neki megfelelő kalóriát, pluszban.
Az anyagcsere változásai egyéniek, nem lehet megmondani, mikor áll vissza rendes szintre.
Én tovább folytatnám az 1500 kcal bevitelét (ez is elég kevés étel, de lassú anyagcserénél ez lehet a jó), s ha tovább híznék, inkább többet mozognék. Ha elég sok mozgás mellett hízol ennyivel, akkor feladom és részvétem, ez nagyon nem normális, keress szakembert vagy nem tudom.
Ha az étrendeden nem változtatsz, a hízás nem fog "visszafordulni". Miért nem? Mert több kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz. Ne kalóriát számolj, hanem fehérje-szénhidrát-zsir bevitelt, gramban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!