Te a "cheat-day" napotokon mivel szoktatok bűnözni?
Változó.
Sült krumpli, zöldborsófőzelék, vajas-mézes-kenyér, csirkecomb, nem erősen szénhidrátszegény házi süti, alma... Mikor mi. Életmódfüggő is ez. Most a szőlő nem kilengés, mert szezon van és minden nap eszem (hedonista vagyok és a szuper szőlőm idén terem először, még szép, hogy nem hagyom ki. fogytam azzal is). 2 hét múlva visszatérek a ketogén étrendemhez s ez sok ételt tiltólistára tesz.
Van, akinek minden belefér, mert csak a kalóriadeficitre megy rá s nincs étele, amiből nem tud keveset enni.
S rendes életmódon van, akinek nem kell csalni. Vagy nem más étellel, max. mennyiséggel.
Ez a te fogyásod, a te szabályaiddal. Hogy heti hányszor csalsz és mivel, az a te dolgod, csak váljon be.
1-2 hetente egy nap az szerintem nem vészes, de nehogy akkor már elszállj és betegre edd magad, egyesek azt csinálják s az nem jó.
Azt azért még szeretném hozzátenni, hogy az nem bűnözés, hogy eszel valamit az általad kitalált szabályokon túl.
Nem szeretem ezt a szót evéssel kapcsolatban. Evéssel bűnözni az az, ha megeszed a szomszédot, de legalább a szerelmetes kutyáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!